LIVE από τα Πηγάδια για την 9η αγωνιστική της SL2: ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στον αγώνα ΑΟ Ξάνθη – AO Tρίκαλα και παράλληλα θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στον αγώνα της Ξάνθης στα Πηγάδια με τα Τρίκαλα για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Ωρα 16:15 Με το παιχνίδι αυτο θα ολοκληρωθεί η 9η αγωνιστικης της SL2 που ξεκινησε χθες και βρισκεται το κυριως πιάτο της τωρα σε εξελιξη

Ωρα 16:20 Θυμιζουμε οτι χθες ειχαμε Απολλων Ποντου – Ολυμπιακος Β 0-0 με τους Πειριαωτες να εχουν τρι δοκαρια και να παραμενουν αηττητοι και Βέρποια – Πανσερραϊκος 3-0

Ωρα 16:24 Η Βεροια ετσι προσπερασε στην κορυφη της βαθμολογιαας την Ξανθη αλλα εχει και δυο ματς περισσοτερα από τον ΑΟΞ αφου δεν έχει κανει ακομα ρεπο

Ωρα 16:28 Αυτην την στιγμη διεξαγονται τα υπολοιπα ματς και εχουμε Πιερικος – ΑΕΛ 0-0, Αναγεννηση Καρδιτσας – Απολλων Λαρισας 1-0, Θεσπρωτος – ΠΑΟ Β’ 1-1 και Καβαλα – Ολυμπιακος Βολου 0-5

Ωρα 16:32 Δεν διεξαγεται το ματς αναμεσα σε Αλμωπο Αριδαιας και Νικη Βολου καθως ανακληθηκε απο την ΕΕΑ το πιστοποιητικο του ΑΛμωπου. Ρεπο εχει ο Ηρακλης

Ωρα 16:35 Λιγοτερο απο μιση ωρα πριν την εναρξη του ματς εχουμε τις ενδεκάδες στα χερια μας

Ωρα 16:38 Ο Νικος Κεχαγιας ξεκινα για τον ΑΟΞ με τους Ιτσο κατω απο τα δοκαρια και απο εκει και περα τους Πολιμο, Μπατζιο, Θυμιανη, Ιμπραήμι, Πλατέλλα, Γκινσάρι, Γκόμεζ, Τζανακακη, Φαζο και Τσελιο.

Ωρα 16:41 Σεντουριον, Ριζογιάννης, Αουντίνο, Κουσκουνας, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ρεκιν, Ντιαρος και Ελευθεριάδης οι 11 του Νικου Ουσταμπασίδη για τα Τρικαλα.

Ωρα 16:45 Τελειωσαν τα ματς που ξεκινησαν πριν δυο ωρες, χωρις αλλαγη στα αποτελεσματα

Ωρα 16:50 Δεκα λεπτα πριν την εναρξη του αγωνα ειναι ελαχιστος κοσμος στο γηπεδο

Ωρα 16:55 Αυτην την ωρα θυμιζουμε τελειωνουν και τα ματς της Γ’ Εθνικης και της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης που μπορείτε να πληροφορηθείτε την εξελιξη τους απο τα live του ThrakiSportS.

1′ Εναρξη του αγωνα

2′ Σουτ του Θυμιάνη αλλα η μπάλα περνα ψηλά άουt στη πρωτη φαση του αγωνα

5′ Δευτερη ευκαιρια για ΑΟΞ, σέντρα του Γκινσάρι προβολή του Ιμπραϊμι η μπάλα άουτ

10′ Απογοητευτικό σουτ του Θυμιάνη με την μπάλα να περνα πολλά μέτρα άουτ

15′ Χωρις κατι ιδιαιτερο το πρωτο 15λεπτο της αναμετρησης, φλίαρη η υπεροχή του ΑΟΞ

16′ Πρωτη υποψια ευκαιρια για τα Τρικαλα. Σουτ του Αουντίνο μπλόκαρε ο Ίτσο

23′ Στα μισά του πρώτου μέρους η Ξάνθη έχει κατοχή αλλά δεν έχει πετύχει γκολ, οι φιλοξενούμενοι περιορίζονται σε παθητικό ρόλο

30′ Kίτρινη κάρτα στον Ριζογιάννη.

31′ Δοκιμάζει το πόδι του από μακριά ο Θυμιάνης, η μπάλα άουτ.

34′ Κίτρινη για τον Πολίμο στο 34′ για μαρκάρισμα στον Κουσκουνά.

37′ Γκκοοοοοοολλλλ για την Ξάνθη. Ο Τσέλιος έκανε τη σέντρα και ο Πλατέλλας με ωραίο δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ τρίκαλα 1-0.

41′ Γκοοοοοοολλλλλ για την Ξάνθη. Ο Πλατέλλας γίνεται από σκόρερ δημιουργός και σερβίρει το δεύτερο τέρμα στον Ιμπραΐμι, που κάνει το 2-0 με κεφαλιά. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 2-0.

43′ Γκοοοοοοολλλλλλ για την Ξάνθη. Ο Τσέλιος δίνει διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη της Ξάνθης με ωραίο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 3-0.

45+2′ Τέλος ημιχρόνου. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 3-0.

Ώρα 17:48 Η Ξάνθη με ένα εντυπωσιακό φινάλε πετυχαίνει 3 γκολ σε 6 λεπτά και ουσιαστικά τελειώνει την υπόθεση τρίποντο στα Πηγάδια. Πραγματικό ξέσπασμα των παικτών του Νίκου Κεχαγιά!

46′ Σέντρα στο β’ μέρος.

55′ Τρεις αλλαγές για τα Τρίκαλα. Στο ματς πέρασαν οι Ευθυμίου, Μπαξεβάνος και Πέλκας στις θέσεις των Ρεκίν, Αουντίνο και Παρέδες.

57′ Ωραίο σουτ του Τζανακάκη, απομακρύνει ο Σεντουριόν.

60′ Μεγάλη επέμβαση του Ίτσο στο σουτ του Κουσκουνά.

62′ Γκοοοοοολλλλ για την Ξάνθη. Ο Ιμπραΐμι βρέθηκε απέναντι από τον Σεντουριόν και με ωραίο πλασέ δίνειδιαστάσεις θριάμβου στο σκορ στο δεύτερο προσωπικό του γκολ. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 4-0.

65′ Αλλαγή για τον ΑΟΞ. Ο Διαμαντόπουλος στη θέση του Ιμπραΐμι.

72′ Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά στην Ξάνθη με το άνετο 4-0 να παραμένει και τον ρυθμό να έχει πέσει.

77′ Αλλαγή για την Ξάνθη, ο Μονρόζ στη θέση του Γκινσάρι.

84′ Παραμένει το 4-0 στα Πηγάδια. Θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή ο ΑΟΞ πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΛ!

86′ Ο Δημητριάδης περνάει στη θέση του Πλατέλλα.

90+2′ Γκοοοοολλλλ για τον ΑΟΞ. Ο Βιθέντε με εξαιρετικό πλασέ στο παραθυράκι του Σεντουριόν διαμόρφωσε το 5-0. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 5-0.

90+3′ Τέλος αναμέτρησης. ΑΟ Ξάνθη – ΑΟ Τρίκαλα 5-0.

Άνετη επικράτηση για τον ΑΟΞ που καθάρισε από το πρώτο ημίχρoνο και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή, πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΛ εκτός έδρας στις 29/12.