Super League: Ηττήθηκε η Κ17 του ΑΟΞ από τον ΠΑΟΚ

Για την 15η αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος της SL1 το μεσημέρι του Σαββάτου (18/12) ο ΑΟΞ υποδέχθηκε στον ΠΑΟΚ στην τρίτη φετινή τους αναμέτρηση.

Μετά το τελικό 1-2 σε μια αναμέτρηση με κρύο κι αρκετό αέρα, ο ΑΟΞ (φωτό αρχείου) έχει παρέμεινε στους 23 βαθμούς στον πίνακα κατάταξης με παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Αδάμ που βρήκε σε σώμα αμυντικού με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να γίνεται το 0-1 στο 20′ με τον ΑΟΞ να “απαντάει” στο 40′ με τον Γιώργο Τηλαβερίδη που με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 47′ ο Πολιτάκης με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 62′ το φάουλ του Νικολαΐδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας και ο Νικολακούλης στο 65′ απέκρουσε το σουτ του Πολιτάκη μέσα από την περιοχή. Στο 74′ την κεφαλιά του Τσελεμπάκη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αγγελίδης. Στο 78′ οριζόντιο δοκάρι είχε Σνάουτσνερ με σουτ από πλάγια δεξιά θέση. Στο 82′ το εντυπωσιακό σουτ του Θωμάι απέκρουσε ο Αγγελίδης σε κόρνερ κι ακολούθησε στην επόμενη φάση άλλο ένα καλό αλλά άστοχο σουτ. Στο 87′ το πλασέ του Μεσίνης μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Παναγιωτίδης (Διονίδης – Σοφτάς) της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Προδρομίτης – Δημητριάδης): Νικολακούλης, Γουναρίδης (53′ Μητρούσης), Βαρσάμης (72′ Ματζαρίδης), Θωμάι, Ζαχαρής, Τσελεμπάκης (82′ Μεσίνης), Τσολακίδης (53′ Ζεκιράι), Αγοραστός, Δεληγιαννίδης (72′ Τουλουμενίδης), Νικολαΐδης.

ΠΑΟΚ (Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Μαυρής (65′ Γκιντερσος), Σκούρτης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ, Παπαγεωργίου, Ιγνατίου, Αλειφερόπουλος (76′ Βαγιωνάς), Πολιτάκης (81′ Λέκα).