Αποθέωση για Ίτσο και Γιακουμή από τον προπονητή τερματοφυλάκων των Τρικάλων

Στην εκπομπή «Αθλητικές Διαδρομές» του 102 FM της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων των Τρικάλων, Γιάννης Ζαλαώρας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για την Ξάνθη, όσο και για τους δύο γκολκίπερ της.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη νίκη με τον Πιερικό, είπε: «Ήμασταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε τη νίκη, πιο πολύ από τον αντίπαλο. Ήταν ένα εξάποντο ουσιαστικά γιατί αφήσαμε κάτω την αξιόλογη ομάδα του Πιερικού. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μόνο μια υπήρχε στο γήπεδο. Χάσαμε ευκαιρίες και τελικά βάλαμε το γκολ στο 90+4’. Το αξίζαμε».

Για τους φετινούς τερματοφύλακες των Τρικάλων: «Εχουμε τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ. Τους Βίκτορ Σεντουριόν, Μιχάλη Αγριμάκη, Αρμάντο Περλιέσι και Δημήτρη Γκάρα. Ο Σεντουριόν είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Εχει παραστάσεις και ήταν στο ρόστερ της Εθνικής Παραγουάης ενώ έχει παίξει σε Copa Limpertadores και Copa Sudamericana. Βγάζει σιγουριά, δουλεύει σκληρά και όσο δουλεύεις βελτιώνεσαι».

Για τους τερματοφύλακες της Super League 2: «Η Ξάνθη έχει ένα δίδυμο Super League 1 με τους Ιτσο και Γιακουμή, η Βέροια τον Βελλίδη. Εμείς στα Τρίκαλα έχουμε τον Σεντουριόν. Η ΑΕΛ τον Θεοδωρόπουλο. Η Νίκη τον Μπάγιτς. Τερματοφύλακες που έχουν περάσει από την Super League 1. Στο Νότο υπάρχουν καλοί τερματοφύλακες όπως ο Στογιάνοβιτς του Λεβαδειακού και ο Γκίνης της ΑΕΚ. Στο Αιγάλεω έχουν τον Σικαλιά, παιδιά αξιόλογα με παραστάσεις. Υπάρχουν αξιόλογοι συνάδελφοι στην κατηγορία».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο είναι δύσκολο παιχνίδι. Με πολύ καλό ρόστερ και δύο καταπληκτικούς τερματοφύλακες, τους Ίτσο και Γιακουμή. Με γήπεδο, οργάνωση και παρουσία ετών στην Super League 1. Είναι δύσκολο ματς και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».