Η έντονη κακοκαιρία οδηγεί σε πιθανή αναβολή της αγωνιστικής δράσης του Σαββάτου στην Θράκη

Σφοδρή κακοκαιρία και έντονες βροχοπτώσεις πλήττει την χώρα από τα ξημερώματα της Παρασκευής και αναμένεται να χτυπήσει με σφοδρότητα την Θράκη της επόμενες ώρες kai θέτει σε μεγάλη αμφισβήτηση την διεξαγωγή της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του γεωγραφικού μας διαμερίσματος.

Με βάση την μετεωρολογική πρόβλεψη οι βροχοπτώσεις και στους τρεις νομούς της Θράκης θα συνεχιστούν μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής τουλάχιστον και τα πιο έντονα φαινόμενά στην Θράκη θα είναι το Σάββατο, γίνεται αντιληπτό ότι είναι εξαιρετικά μεγάλη η πιθανότητα αναβολών στους αγωνίες της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Έβρου, αφού στην Ξάνθη λόγω του αγώνα του ΑΟΞ με τον Ολυμπιακό Βόλου στα Πηγάδια δεν θα γίνει η 12η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Αποφάσεις αναβολών είναι αρμόδιες να πάρουν οι διοργανώτριες αρχές, δηλαδή οι ΕΠΣ Ξάνθης, Θράκης και Έβρου. Για τα παιχνίδια του Σαββάτου, ενδεχομένως όμως και για αυτά της Κυριακής, δεδομένα οι αγωνιστικοί χώροι στα ερασιτεχνικά γήπεδα θα είναι βαριοί. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο αναμονής και απόφασής αναβολής ή μη ανάλογα με την εξέλιξη των φαινομένων.