Έξαρση του Covid στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης με συνεχώς νέα κρούσματα – Πρόταση αναβολής στην ΕΠΟ του αγώνα με την Πλαγιά

Συνεχώς και νέα κρούσματα έχουμε βδομάδα με την βδομάδα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης φτάνοντας σχεδόν σε αριθμό κοντά στα 10, αριθμός που μπορεί να αυξηθεί μέχρι τον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Πλαγιάς Κιλκίς στο «Φώτης Κοσμάς» για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μετά τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής Ζόραν Στοίνοβιτς δεν ένιωσαν καλά και αφού έκαναν την επομένη τέστ διαγνώστηκαν με Covid. Ο προπονητής της ομάδας όπως ανέφερε στο ThrakiSportS διαγνώστηκε θετικός όπως ήταν και ο γιος του Χρήστος την προηγούμενη εβδομάδα και απουσίασε από τον αγώνα με τον Αγροτικό, όπως θετικοί διαγνώστηκαν και 3 ακόμα παίκτες αλλά και άλλοι τουλάχιστον 5 που αγωνίστηκαν στον Εύοσμο δεν νιώθουν καλά έχουν πυρετό, ωστόσο τα τέστ τους είναι αρνητικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να είναι αρνητικοί και τις επόμενες ημέρες κάτι που συμβαίνει με τον γιο του Νάση που είναι αρνητικός, παρόλο που νόσησε σχεδόν όλη η οικογένεια.

Μάλιστα κάποια παιδιά της ομάδα που νόσησαν σοβαρά τον προηγούμενο μήνα και ανάρρωσαν, δεν νιώθουν ακόμα έτοιμοι να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις της ομάδας, κουράζονται πολύ εύκολα, ωστόσο πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι, ρίσκαραν και επέτρεψαν νωρίτερα και αγωνίστηκαν σε αγώνες της ομάδας βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα ζήτησε από την ΕΠΟ και με παρέμβαση της ΕΠΣ Έβρου προληπτικά, αναβολή του αγώνα με την Αναγέννηση Πλαγιάς, για να μην γίνει μεγαλύτερη διασπορά, χωρίς ωστόσο να γίνει αποδεκτό παρόλη την σοβαρότητα της κατάστασης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας υπάρχουν κρούσματα. Σύμφωνα με την ΕΠΟ απαιτούνται 6 αθλητές να είναι θετικοί την ημέρα του αγώνα

Απομένουν ακόμα σχεδόν 40 ώρες από την διεξαγωγή του αγώνα οπότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…