Γ’ Εθνική: Τέστ πρωταθλητισμού για το Άβατο στην Δράμα, ματσάρες σε Ξάνθη και Εύοσμο (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με σημαντικούς αγώνες της 7ης αγωνιστικής για τις ομάδες της Θράκης συνεχίζεται o 1ος ομιλος της Γ’ Εθνικής.

Σε αυτήν εχουμε σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια με τους αγώνες σε Ξάνθη, Εύοσμο και το ντερμπι κορυφής στην Δράμα να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Στην Δράμα ο πρωτοπόρος Άρης Αβάτου παρά τις ελλείψεις του σε ένα ακόμα ματς δοκιμάζεται με το φαβορί της κατηγορίας τον Πανδραμαικό στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Αρης (15 βαθμοι) χωρίς Γκέκα και Βαφειάδη θέλει να κάνει το 3/3 εκτός έδρας και να πετύχει ακόμη μια νίκη στην Δράμα όπως έκανε προ μηνός κόντρα στην Δόξα. Από την άλλη ο Πανδραμαικός (14 βαθμοί), είναι εντυπωσιακός εκτός έδρας (4/4), αλλά στην Δράμα έχει δυο ισοπαλίες και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη. Οι μπουκ δίνουν φαβορί τον Πανδραμαικό (1,6-3,2-5,5). Αυτή θα είανι η 4η αναμέτρηση των δυο ομάδων με τους Δραμινούς να έχεουν 2 νίκες στην Ξάνθη (2-3 προπερσι και 1-2 πέρυσι), ενώ το Άβατο προπερυσι πήρε μια ισοπαλία 0-0 αποτέλεσμα που θα ήταν πολύ θετικό και φέτος για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή.

Πολύ δύσκολη αναμέτρηση έχει η Αλεξανδρούπολη (10 βαθμοί) στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστερα (14 βαθμοί) του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου που διεκδικεί την άνοδο. Είναι η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δυο ομάδων, με τους Θεσσαλονικείς να είναι φαβορί για τους μπουκ (1,30-3,65-12,0). Η Αλεξανδρούπολη μετά από 4 ματς αήττητη έχασε απο τον δυνατό Πανδραμαικό στην έδρα της, ωστόσο εκτός έδρας έχουν το 2/2 με νίκες στην Ξάνθη επί Ορφέα και Αβάτου και παρά τις απουσίες τους είναι ικανοί για νέα εκπληξη.

Στην Ξάνθη θα γίνει ένας σημαντικός αγώνας ανάμεσα στον ουραγό και περσινό πρωταθλητή Ορφέα Ξάνθης και τον Νέστο Χρυσούπολης του Κυριακου Κετσιεμενίδη, που ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε τα πάντα με τον Ορφέα. Είναι το 10ο ματς στην ιστορία των δυο ομάδων με τους Ξανθιώτες να έχουν 2 νίκες (στην Ξάνθη) και τους Καβαλιώτες 7. Στην Ξάνθη σε 5 αγώνες ο Ορφέα έχει 2 νίκες, ο Νέστος 3 και τα τέρματα είναι 5-7. Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ (3,45-3.0-2,0).

Τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια Θερμαϊκός Θέρμης-Απόλλων Παραλιμνίου, Εθνικός Σοχού-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και Αναγέννηση Πλαγιάς-Δόξα Δράμας είναι αμφίρροπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (15:00, LIVE THRAKISPORTS)
Αγροτικός Αστέρας-Ένωση Αλεξανδρούπολης
Ορφέας Ξάνθης-Νέστος Χρυσούπολης
Πανδραμαϊκός-Άρης Αβάτου
Θερμαϊκός Θέρμης-Απόλλων Παραλιμνίου
Εθνικός Σοχού-Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Αναγέννηση Πλαγιάς-Δόξα Δράμας