Μια 11αδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη μέσα στη Νίκη Βόλου (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στη Θεσσαλία στην θεωρητικά δυσκολότερη αναμέτρηση μέχρι σήμερα για την 6η αγωνιστική της SL2.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα του σημαντικού αγώνα, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε 11 ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της σημαντικής αναμέτρησης ώστε να την παρακολουθήσετε απρόσκοπτοι.

1. Η Ξάνθη προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην Κατερίνη και βρίσκεται στη 2η θέση με 10 βαθμούς πίσω από τη Βέροια, έχοντας και μια αγωνιστική λιγότερο λόγω του ρεπό της 2ης αγωνιστικής.

2. Η Νίκη Βόλου είναι στην 3η θέση με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες, έχοντας τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 και Πιερικό 0-3.

3. Στη Θεσσαλία επιστρέφει ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς, καθώς κατάγεται από τα Φάρσαλα, ημιορεινή κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

4. Η Ξάνθη υπερτερεί στην σύντομη προϊστορία κόντρα στη Νίκη Βόλου. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς με ένα κλικ ΕΔΏ.

5. Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, όπως αρχικά είχε οριστεί, αλλά στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης.

6. Ο Νίκος Κεχαγιάς είδε τον Ηλία Πολίμο και τον Ηλία Τσέλιο να επιστρέφουν στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 21 παίκτες. Αναλυτικά η αποστολή, με ένα κλικ ΕΔΏ.

7. Από την άλλη, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει επισημοποιήσει την αποστολή του, κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά μέχρι και λίγο πριν την αναμέτρηση.

8. Ο Tακίδης από το Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, με τον Χαραλαμπόλουλο επίσης από το Κιλκίς και τον Νίκζα από της ΕΠΣ Λάρισας να είναι η βοηθοί του. 4ος ορίστηκε ο Τσιάρας από την Καβάλα και Παρατηρητής ο Βασσάλος της ΕΠΣ Χανίων.

9. Για ακόμα μια φορά το παιχνίδι της Ξάνθης δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, αφού η ΕΡΤ δεν το επέλεξε ούτε τηλεοπτικά αλλά ούτε διαδικτυακά. Παρ’ όλα αυτά, το ThrakiSportS βρίσκεται στον Βόλο για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό της εξέλιξη στο κρίσιμο παιχνίδι.

10. Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε από χθες Σάββατο (4/12), με την επικράτηση του Πιερικού μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 και τη νίκη του Ηρακλή μέσα στον Απόλλωνα Λάρισας επίσης με 0-1.

11. Η Νίκη Βόλου την Τετάρτη είχε και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, στην οποία ηττήθηκε με 0-1, αλλά έχει και την ρεβάνς στο Αγρίνιο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, με τον Παναιτωλικό φυσικά να είναι το απόλυτο πλέον φαβορί για την πρόκριση.