ΕΠΣ Έβρου: Μάχη για τέσσερις η πρωτιά στον Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας με το τέλος του πρώτου γύρου

Με εκκρεμότητες ολοκληρώθηκε την Δευτέρα ο πρώτος γύρος στον Νότιο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Ουσιαστικά δείχνει να ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση τίτλος θα παιχτεί μεταξύ τεσσάρων ομάδων, κανείς όμως δεν ξέρει αυτήν την στιγμή ποιος είναι ο πρωταθλητής χειμώνα.

Ο ΑΟ Μάκρης μπορεί να είναι πρώτος και να έχει 19 βαθμούς και μάλιστα με αγωνα λιγότερο, ωστόσο αυτός ο αγωνας είναι με τον Ακρίτα Δαδιάς που είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω και με νίκη περνά αυτός στην πρώτη θέση.

Μάλιστα, ο Ακρίτας Δαδιάς έχει και δεύτερο αγώνα σε εκκρεμότητα λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα, με τον ΑΟ Αρίστεινου που μετά την ηττα της Δευτερας δεν μπορεί να πιάσει την πρώτη θέση, αλλά μπορεί να βρεθεί στην δεύτερη.

Από την πρώτη τετράδα η μόνη ομάδα που δεν έχει εκκρεμότητα με αγωνα για τον α’ γύρο είναι η Νίκη Απαλού που με 18 βαθμούς τυπικά είναι στην 2η θέση. Ο ΑΟ Μάκρης με 19 είναι στην 1η και έχει το ματς με την Δαδιά, η Δαδιά με 16 είναι στην 3η θέση αλλά έχει δυο παιχνίδια να δώσει με Μάκρη και Αρίστεινο, το οποίο με 15 βαθμούς είναι στην τέταρτη.

Ο δεύτερος γύρος προμηνύεται συναρπαστικός με αυτά τα δεδομένα…