Αρχηγός στην Ξάνθη του Ρότσα προ εικοσαετίας ο Κεχαγιάς – Αντίπαλοι προπονητές την Κυριακή!

Πρεμιέρα στον πάγκο της Ξάνθης κάνει ο Νίκος Κεχαγιάς την Κυριακή κόντρα στον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα, για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Οι δύο τους μάλιστα είχαν ξανασυνεργαστεί στην Ξάνθη προ εικοσαετίας, με τον Αργεντίνο τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου τα Χριστούγεννα του 2000 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2001, έχοντας βασικό και αναντικατάστατο τον τότε αρχηγό της Ξάνθης, Νίκο Κεχαγιά.

Η φωτογραφία είναι από τις 31 Ιανουαρίου του 2001 και συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Ξάνθης στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι Νικαιώτες είχαν επικρατήσει με 3-1 αλλά η Ξάνθη είχε πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με το 2-0 που είχε προηγηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Αυτή η ήττα μάλιστα, παρά την πρόκριση, σημάδεψε και το τέλος της συνεργασίας του ΑΟΞ με τον Ρότσα μετά από μόλις 7 αναμετρήσεις, με τον Νίκο Καραγεωργίου να αναλαμβάνει την ομάδα στις αρχές Φλεβάρη.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι μάλιστα, η Ξάνθη επικράτησε με 0-1 της Καλαμάτας με γκολ του Νίκου Κεχαγιά στο 77′ από την άσπρη βούλα.