Super League: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα σε βάρος της Λαμίας για την Κ17 της Ξάνθης

Με ένα εμφατικό 3-0 επί της Λαμίας επέστρεψε στις νίκες η εφηβική ομάδα της Κ17 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθληματος της Super League, μετά την μεσοβδόμαδη ήττα στα Γιάννενα.

Η Ξάνθη ήταν ανώτερη αν και άργησε να σημειώσει τα γκολ, αφου μέχρι και 10 λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν στο 1-0 χάρη στο τέρμα του Νικολαΐση στο 42′. Οι Ζαχαρής και Δεληγιαννίδης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ευκαιρίες για να σκοράρουν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν και οι Τσελεμπάκης και Τουλουμενίδης αλλά και οι μετέπειτα σκόρερς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σεζέρ Φεράτογλου, όλοι της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πλέον ο ΑΟΞ των Προδρομίτη και Δημητριάδη έφτασε τους 20 βαθμούς και περιμένει τα άλλα αποτελέσματα για να γνωρίζει αν θα ξανανέβει στην 2η θέση.

Κ17 ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης (75′ Μεσίνης), Γουναρίδης, Ζαχαρης, Τσελεμπάκης, Τηλαβερίδης (75′ Μπουτζικούδης), Τσολακίδης (46′ Ματζαρίδης), Τουλουμενίδης (55′ Αγοραστός), Δεληγιαννίδης, Νικολαΐδης (55′ Γιαρματζίδης).
Κ17 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Καραγιάννης, Νικολόπουλος, Κατσικάς, Βερρής (80′ Πεπονάς), Καθαργιός (80′ Ράσα), Καρασαντές (75′ Ζαλοκώστας), Κούτλας, Κλητοράκης, Γιοργκάλι, Καψής, Τσαμάλης