Το πρώτο μήνυμα «γροθιάς» του Χακή Τζαμπάζ μετά τον τραυματισμό του – Βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης

«Όσο είσαι εσύ δίπλα μας όλα γίνονται έτσι όπως πρέπει. Τα λέμε σύντομα οικογένεια μου!». Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα προς τον Μπάμπη Χατζημεστή, ο αρχηγός του Ορφέα Ξάνθης Χακή Τζαμπάζ απάντησε στο διαδικτυακό μήνυμα συμπαράστασης του ισχυρού άνδρα της ομάδας.

Νωρίτερα ο Τζαμπάζ είχε χαρακτηριστεί από τον Χατζημεστή στο προφίλ του Ορφέα ως «ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα», με την επισήμανση: «Όλα θα γίνουνε οπως πρέπει και γρήγορα θα είσαι κοντά μας».

Ο Τζαμπάζ τραυματίστηκε σοβαρά στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του Κουτσού. Υπέστη διπλό κάταγμα περόνης και όλα δείχνουν ότι δεν αποφεύγει το δεύτερο χειρουργείο μέσα σε τρεις μήνες.

Από το γήπεδο, σφαδάζοντας από τους πόνους, έφυγε για το νοσοκομείο με αυτοκίνητο που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Από εκείνη την στιγμή βροχή έρχονται τα μηνύματα προς τον ίδιο και τον Ορφέα Ξάνθης για ταχεία ανάρρωση.

Το πρώτο μάλιστα χρονικά από αυτά προήλθε από την αντίπαλη ομάδα του Άρη Αβάτου.

«Όλα τα μέλη του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Ορφέα Ξάνθης ΤΖΑΜΠΑΖ ΧΑΚΗ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο μεταξύ μας παιχνίδι», αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μόλις δυο ώρες μετά την λήξη του αγώνα.