Άνοιξε θέμα προπονητή από την 1η αγωνιστική στον ΑΟΞ – Μέλος της διοίκησης αποδοκίμασε τις επιλογές Μονρόι

Μπορεί ορισμένοι οπαδοί να γκρίνιαξαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Ξάνθης μετά την γκέλα στην Κατερίνη και την ισοπαλία με τον Πιερικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι μόνον εκτίμηση οπαδών ότι ο Τζέιμι Μονρόι κινδυνεύει να γίνει νέος… Πόποβιτς.

Ο Πορτογάλος προπονητής δέχεται σκληρή κριτική ακόμα και από στελέχη της διοίκησης της ομάδας και όπως γίνεται αντιληπτό, σύννεφα έχουν αρχίσει να μαζεύονται από επάνω του. Καθώς μόνο σύνηθες δεν είναι να βλέπεις κορυφαίο στέλεχος του ΔΣ να αντιδρά κάνοντας like σε άρθρο σκληρής κριτικής προς τον προπονητή, το οποίο δημοσιεύθηκε σε οπαδική ιστοσελίδα.

Βέβαια για τους γνώστες των όσων συμβαίνουν στα Πηγάδια, όλα είναι πιθανά όταν αφορούν την ΠΑΕ Ξάνθη. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά επί αυτής της διοίκησης. Την περσινη σεζόν (άλλο) μέλος του ΔΣ είχε κάνει like σε άρθρο του ThrakiSportS που αναφερόταν στα αρνητικά σχόλια των οπαδών για τον Τόνι Πόποβιτς, ο οποίος όμως άργησε αρκετές εβδομάδες από τότε να απολυθεί από την ομάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τότε ήταν ο Χρήστος Καραγκιοζέλης. Τώρα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Φάνη Ουζουνίδη, που είδε το παιχνίδι δίπλα-δίπλα με τον Μπιλ Πάπας, του οποίου αποτελεί όχι απλά νομικό σύμβουλο στον ΑΟΞ αλλά και συνέταιρο σε άλλες εταιρείες τις οποίες κατέχει ο Ελληνοαυστραλος επιχειρηματίας, επιλογή του οποίο ως γνωστόν αποτελεί ο κόουτς καθότι παλιός προπονητής και της Σιντνεϊ Ολίμπικ.

Ο Ουζουνίδης έχει ιδία αντίληψη για το παιχνίδι, αφού ήταν παρών στο γήπεδο της Κατερίνης και προφανώς η άποψη αυτή ταυτίζεται με αυτήν του αρθρογράφου του aox1967 Χάρη Ευφραιμίδη, ο οποίος ανέβασε μπλογκ στην οπαδική ιστοσελίδα με τον ιδιαίτερα αιχμηρό τίτλο: «Είμαστε σοβαροί ; Τι πήγες και έκανες ; Δοκιμές στις ακαδημίες, όχι εδώ !».

«Oι 15 ΑΙΤΙΕΣ που ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού ! Τα ίδια λάθη συνεχώς που τα πληρώνουμε…και ΔΕΝ τα αντιλαμβανόμαστε ενώ είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ», αναφέρεται επίσης στο σχόλιο που υπάρχει στην σελίδα στο facebook της ιστοσελίδας, στο οποίο έχει πατήσει like ο Φάνης Ουζουνίδης, δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν ότι ο αντιπρόεδρος συμφωνεί με το άρθρο.

Οσο για το πλήρες κείμενο του άρθρου, που από την στιγμή που τυγχάνει της αποδοχής ενός κορυφαίου στελέχους της διοίκησης, δημιουργεί αυτόματα πρόβλημα στον Πορτογάλο κόουτς; Εχει ως εξής:

  1. Σχήμα 3-5-2 ! Μάλλον ΔΕΝ έχει πάρει χαμπάρι ότι αυτό το ΣΧΗΜΑ ΔΕΝ μας βγαίνει. Μα με έναν παίκτη στην κάθε πλευρά λες και στα άκρα έχουμε τον CAFU και τον ROBERTO CARLOS ; Ειδικά όταν ο αντίπαλος μετά το 20′ σε αντιλαμβάνεται και σε έχει φορτώσει στα εξτρέμ βγαίνοντας φάσεις δυο με έναν ;
  2. Στο 3-5-2 ο Μονρόουζ αριστερό μπακ όλη την πλευρά ; Ένας κατεξοχήν επιθετικός παίκτης ; Μα να τον διαλύουμε εκεί και ΔΙΚΑΙΑ ο κόσμος να κράζει τον παίκτη λες και φταίει αυτός ; Τι δουλειά έχει εκεί ; Ας βάλουμε και τον Ιμπραίμι μπακ όταν γυρίσει !
  3. Στο 3-5-2 ΦΟΡ ο Πλατέλλας ; Αντί να τον “πετάξουμε” στα άκρα να βγαίνει στο ένας εναντίον ενός με το αριστερό μπακ, τον βάζουμε μπροστά να “σκοτώνεται” με τα θηρία στα στόπερ ; Αντί να του δώσουμε χώρο, να πηδάει για κεφαλιές κυνηγώντας τα “σκουπίδια” του Διαμαντόπουλου με τις ψηλές μπάλες ;
  4. Στο 3-5-2 καταφέρνεις και σκοράρεις. Με τον Ιωνικό προηγείσαι ! Και αντί να καλύψεις τον κώλο σου με τον Βιθέντε μοναδικό εξάρι, να τον βοηθήσεις βάζοντας έναν δίπλα του…βάζεις τον Ισπανό μόνο του να κυνηγάει τους αντιπάλους ; Και να τρως γκολ σε αντεπιθέσεις ενώ προηγείσαι και έχεις ψηλά την άμυνα ; Που είσαι ; Στην Σίτυ ; Ή σε κάποια ακαδημία ;
  5. Έχεις αδειάσει τα άκρα , όλο το παιχνίδι γίνεται από τον άξονα και αυτό σε μια ομάδα που έχει παίκτες…που μπορούν να μεταφέρουν το παιχνίδι με άνεση εκεί όπως ο Βιθέντε ; Γιατί ; Γιατί να παίζεις με ΑΔΕΙΑ τα άκρα ολόκληρο ματς φορτώνοντας τον άξονα λες και είσαι η Προοδευτική απέναντι στον Ολυμπιακό ; Και μάλιστα με άκρα …επιθετικό παίκτη όπως ο Μονρόουζ να τρέχει στο μαρκάρισμα βραχύσωμων παικτών ! Είναι δυνατόν ;
  6. Χωρίς επιθετικότητα από τα μπακ αναλώνοντας τους στο να μαρκάρουν τέσσερις παίκτες, από κάθε πλευρά δυο. Τέσσερις εναντίον δυο…και τον Βιθέντε να προσπαθεί να προλάβει τα άφταστα !
  7. Και πότε αλλάζεις το σχήμα ; Στο 86′ ! Εκπληκτική βελτίωση, όντως.
  8. Και ποιον βάζεις στο 1-1 ; Τον Θυμιάνη βγάζοντας δεκάρι. Τότε ; Αυτό έπρεπε να το κάνει στο 60′ για να βοηθήσεις τον Βιθέντε ! Όχι στο 1-1 !
  9. Και πότε το γυρνάς 4-1-2-3 ; Στο 85′ ; Να το κάνουμε τι τότε ;
  10. Και γιατί τόσες θλάσεις…ρεκόρ ΞΑΝΑ για ομάδες Λίγκα 2 ;
  11. Και γιατί ΔΕΝ ακούς τους “γύρω” σου ; Γιατί ΔΕΝ δέχεσαι συμβουλές ;
  12. Πρέπει να σε κάνουμε κριτική ή όχι ; Θα σε αφήσουμε να μάθεις στου “κασίδι” το κεφάλι χάνοντας ένα σωρό χρήματα ΞΑΝΑ που μπορεί να είναι και…η πιο κρίσιμη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου ;
  13. Το ξέρεις ότι το έλεγε ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ, σε γήπεδο και όχι, ότι από το 30′ τους έκανε εντύπωση ότι συνέχιζες το 3-5-2 ; Θα επανέρθεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ακούγοντας…την φωνή όλων μας για την ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ των στιγμών ;
  14. Ματς με Ιωνικό και φάγαμε δυο γκολ σε αντεπίθεση ενώ προηγούμασταν ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ τον εξαιρετικό Ισπανό. Τα ίδια σήμερα στην Κατερίνη ! Μια αφέλεια που όμοια της ΔΕΝ έχουμε ξαναζήσει !
  15. Πάμε να “κάψουμε” Θυμιάνη και να “μηδενίσουμε” τον Γκινσάρι ; Μα ο …Κρητικός, αντί να πάει στα άκρα, τον βάζουμε φορ ; Ποιος ο λόγος να βγει ο Διαμαντόπουλος ενώ είχε ανάσες;

Ας ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Όλος ο κόσμος το έβλεπε να έρχεται. Μόνο ο προπονητής ΔΕΝ το έβλεπε. Και τιμωρήθηκε. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.