Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη επικροτεί τα σχόλια των φιλάθλων εναντίον του Τόνι Πόποβιτς

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε όσους το έχουν παρατηρήσει το γεγονός ότι μέλος του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη έσπευσε να επικροτήσει σχόλια φίλων του ΑΟΞ κατά του προπονητή της ομάδα Τόνι Πόποβιτς.

Το συγκεκριμένο μέλος (που αξίζει να σημειωθεί οτι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αγωνιστικό σχεδιασμό αλλά φέρεται να αποτελεί όχι απλά επιλογή του μεγαλομετόχου για το ΔΣ αλλά και στενό του συνεργάτη και εκτός ποδοσφαίρου) επέλεξε να κάνει «like» στην ανάρτηση του ThrakiSportS για τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας μετά τον αγώνα στην Λιβαδειά.

Ως γνωστόν, οι αντιδράσεις αυτές συνοψίστηκαν στον τίτλο «Popovic go home, είσαι μυρωδιάς, απολύστε τον Πουθένοβιτς, πιο άσχετος πεθαίνεις…». Οπως γίνεται αντιληπτό, μια τέτοια κίνηση δείχνει καταρχήν ότι υπάρχουν μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη που διαβάζουν τα σχόλια των οπαδών ή έστω τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτά και προφανώς ενδιαφέρονται για την εικόνα που υπάρχει στην φίλαθλη κοινή γνώμη της ομάδας.

Τώρα, αν αυτό σημαίνει ότι συμμερίζεται και αυτά τα σχόλια συνολικά το ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη και ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και σύννεφα για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Τόνι Πόποβιτς, αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το βράδυ του Σαββάτου και μετά, ανάλογα με το αποτέλεσμα, την εικόνα αλλά και τα σχόλια που θα ακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΑΟΞ με τα Χανιά στα Πηγάδια.