Α2 Ανδρών: Νίκη με ανατροπή των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης επί της Ασπίδας Ξάνθης στο Θρακιώτικο ντέρμπι

Η Ασπίδα Ξάνθης είχε το πρώτο ημίχρονο αλλά οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης το δεύτερο, με αποτέλεσμα να πάρουν ένα σημαντικό διπλό στο Αμοιρίδειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών Χάντμπολ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με δυο τέρματα στο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι Κύκλωπες αρχικά ψαλίδισαν την διαφορά, ισοφάρισαν ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του ολοκλήρωσαν την ανατροπή κερδίζοντας 23-25.

Για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Ναβροζίδη που πέτυχε 8 γκολ, αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Αντίθετα οι Ξανθιώτες της Ασπίδας, που ως κορυφαίο είχαν τον Αγαθόνικο που σημείωσε 6 τέρματα, έμειναν χωρίς νικη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Διαιτητές: Σαπανίδης – Ηλιάδης
Δεκάλεπτα: 5-2, 9-6, 13-11 (ημίχρονο), 17-16, 19-19, 23-25 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Αγαθόνικος  6, Βασιλακόπουλος, Εποιμενίδης, Θεοδωρόπουλος 3, Λευθέρης, Μαρκοπουλιώτης 3, Μόσχος, Μπέτζιος, Ναθαναηλίδης  1, Νικολαΐδης  2, Πατσατζής 1, Ρούφος 4, Σαλήοηλου 1, Φραγλούλης 2, Χαραλαμπάκης, Χαραλαμπίδης.

ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπουλταδάκης  6, Χαραλαμπίδης 1, Καραβασίλης Β. 1, Νικολαίδης Ν., Μαμούρης, Ανδρεαδάκης 3, Πέστας, Καραβασίλης  Δ., Οικονόμου, Κωστόπουλος, Λαϊλισίδης 2, Μπασδάνης, Ναβροζίδης 8, Πιστόλας 4, Αγγγελακούδης.