Επανεμφάνιση Μελιόπουλου με ατάκες φωτιά: «Δεν βλέπω καν ποδόσφαιρο, μου είναι αδιάφορο, έπαιρνα τον κατώτατο μισθό, δεν έχω ούτε φανέλα του ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος μίλησε στο Metropolis για την προ διετίας ξαφνική απόφασή του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί πλέον στις σπουδές του.

«Βρίσκομαι στο Πανεπιστήμιο. Αυτή είναι η αρχή και μετά πάλι το ίδιο. Δεν θα το έλεγα όνειρο» τόνισε αρχικά και συνέχισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού της Θεσσαλονίκης: «Τι να σας πω. Δεν ήταν απόφαση μίας ημέρας. Δούλευε μέσα μου, απλώς, «έσκασε» και βγήκε απότομα. Το κατάλαβα από τα 17 και στην πορεία του χρόνου είδα ότι δεν μου ταιριάζει το ομαδικό. Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ανήκω σε ομάδα. Ήθελα να ακολουθήσω τον προσωπικό μου δρόμο. Αυτό ήταν το βασικό. Έβλεπα κάποια πράγματα και δεν ήθελα το ποδόσφαιρο. Δεν μου άρεζε το περιβάλλον. Δεν είχα θέληση να παίξω. Δεν παρακολουθώ, καν, ποδόσφαιρο, μου είναι αδιάφορο. Ούτε συζητάω καθόλου. Τελείωσε αυτό».

Για τα χρήματα που άφησε σημείωσε: «Δεν ξέρω πόσα λεφτά άφησα. Έπαιρνα τον κατώτατο μισθό που έχουν οι παίκτες. Δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν συνέχιζα. Αλλά μου φαίνεται ξένο όλο αυτό. Δεν έγινε και τίποτα, δεν ξέρω πως φαίνεται στους άλλους. Η πραγματική ουσία δεν είναι αυτό πλέον. Και σε άλλον σύλλογο να ήμουν το ίδιο θα έκανα. Απλώς δεν με γέμιζε. Εννοείται ότι υπήρξαν άνθρωποι που μου έλεγαν να τα κάνω παράλληλα, αλλά η δική μου στάση είναι να κάνω ένα πράγμα για να είμαι καλός. Επιθυμία μου είναι να γίνω καθηγητής, αφού τελειώσω την φιλολογία. Έχει πολλές διαστάσεις αυτό. Μπορείς να κάνει πολλά πράγματα πάνω σε αυτό».

Κατέληξε λέγοντας: «Την φανέλα μου την είχα δώσει σε έναν φίλο μου ΠΑΟΚτσή. Πλέον δεν έχω τίποτα», ενώ όσον αφορά τις επαφές που έχει με ποδοσφαιριστές υπογράμμισε: «Μία φορά με είχε πάρει ο Λευτέρης Λύρατζης. Μίλησα και με τον Φώτη Ιωαννίδη», αναφερόμενος στον Κομοτηναίο συμπαίκτη του στην Εθνική Ομάδα Νέων.