Super League: Άδικο «πέσιμο» στον Στέφανο Κουμπαράκη από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου

Αρκετή γκρίνια, αδικαιολόγητη, από πλευράς Λαμίας για τη διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη. Αυτο αναφέρει σε ολοσέλιδο δημοσίευμά του το Sportime.

Αρχικά ένα οffside που σήκωσε με καθυστέρηση (έκανε delay) o Σακκάς και στη συνέχεια η κόκκινη κάρτα στον Ελευθεριάδη, έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου προσωπικά. Ο εκνευρισμός ήταν έκδηλος και στις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος μετά το τέλος του ματς.

«Καταλυτική η φάση της αποβολής. Νομίζω ότι πρέπει να ελεγχθεί. Περίεργο το παιχνίδι και τα σφυρίγματά του. Ελπίζω ο ιθύνοντες να δουν το παιχνίδι. Να προσέχουν οι υπεύθυνοι τα παιχνίδια και τις φάσεις. Εμείς βάζουμε τα χρήματά μας, ζητάμε καλύτερη διαχείριση και από πλευράς διαιτητών», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, τα… έχωσε στον νησιώτη ρέφερι που γαλουχήθηκε ωστόσο στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, στο ημίχρονο. Ο Παπαϊωάννου διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι του αγώνα, λίγο πριν μπει στα αποδυτήρια.

«Ξεφτιλίζετε το ποδόσφαιρο, θα σε πάω στον Εισαγγελέα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παπαϊωάννου. Ο ρέφερι δεν έδωσε συνέχεια στη συζήτηση. Στο τέλος της αναμέτρησης οι τόνοι είχαν πέσει. Υπήρχαν και πάλι κάποιες διαμαρτυρίες όταν αποχωρούσε από το γήπεδο η διαιτητική ομάδα, αλλά σε πολύ πιο… light επίπεδο!

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν λεπτομερώς στο Φύλλο Αγώνα, με συνέπεια να κληθεί σε απολογία ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας. «Η Λαμία, βάσει της εικόνας της, δεν άξιζε σε καμία περίπτωση την ήττα από τον Άρη, αλλά στο τελικό αποτέλεσμα δεν είχε καμία επιρροή η διαιτησία», καταλήγει το ρεπορτάζ του Sportime.