ΕΠΣ Έβρου: Αλλάζει επίπεδο με το «βουνό» Λάζαρο Μαντζίρη για την επίθεση η ΑΕΔ!

Τον 26χρονο επιθετικό Λάζαρο Μαντζίρη ανακοίνωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου, μια μεταγραφή που ίσως αλλάζει το επίπεδο στην κατηγορία.

Ο υψηλόσωμος (1.95) σέντερ φορ προπονήθηκε με την ομάδα της ΑΕΔ με τον Πασχάλη Σταματάκη που ήξερε τον παίκτη από την καριέρα του σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όταν μαθαίνει πως είναι στρατευμένος στον Έβρο να εισηγείται την απόκτησή του παρά το ενδιαφέρον και της Αλεξανδρούπολης. Ο παίκτης είχε κλείσει με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας ομαδα Γ’ Εθνικής αλλά τελικά λόγω στρατού θα συνεχίσει στην ΑΕΔ.

Ο Ματζίρης μοιαζει αρκετά και λόγω ύψους τον παλιό Τσέχο επιθετικό Γιαν Κόλερ και διαθέτει εκτόπισμα στην περιοχή, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και έχει παρά το ύψος του καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει περάσει από ομάδες όπως ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου, ο Αγροτικός Αστερας και ο Μακεδονικός.

Η ανακοίνωση της ΑΕΔ: Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λάζαρου Μαντζιρη .Ο Λάζαρος αγωνιζεται στην θεση του center for, αν και 25 ετών (26/6/95) έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό ,ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό 30 συμμετοχές Γ’ εθνική) συνέχισε στην Β’ Εθνική Κύπρου (ΕΝΑΔ 50 συμμετοχές) ,50 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική Ελλάδας (Αγροτικό Αστέρα, Νίκη Βόλου) και 25 συμμετοχές στην Football League με την ομάδα της Σπάρτης και της Τριγλιας Χαλκιδικής. Με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και επίτευξη των στόχων του χωρίς τραυματισμούς!Λάζαρε Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ.