ΕΠΣ Ξάνθης: Νίκη του Άρη Πετεινού υπό το βλέμμα του Βασίλη Τοροσίδη

Σε ένα καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Άρης σαν «οικοδεσπότης» φιλοξένησε τον Απόλλωνα Ξάνθης, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε και ο Βασίλης Τοροσίδης από την κερκίδα του γηπέδου του ΑΟΞ.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας και νυν τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης (φωτό xanthi-sport) παρακολούθησε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα του Άρη Πετεινού.

Η πρόσφατη παράδοση των δύο νικών με 1-0 της ομάδας του Πετεινού επί του Απόλλωνα δεν… επιβεβαιώθηκε φέτος, αφού οι φίλαθλοι είδαν ένα παιχνίδι με 5 γκολ, καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του και αγωνία στο μεγαλύτερο διάστημά του και ιδιαίτερα στο φινάλε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi-sport η ομάδα του Ηλία Μιχελίδη και στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της, προηγήθηκε πρώτη καθώς στο 30’ με τον Καλλίδη να πλασάρει εύστοχα έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Άρης ισοφάρισε με κεφαλιά του Γιάννη Χριστοφορίδη που έχει κάνει εντυπωσιακή επιστροφή στην κατηγορία. Αυτό ήταν το 5ο του γκολ τη φετινή περίοδο σε 4 επίσημα παιχνίδια!

Στην επανάληψη ο Πάρης Κοτόπουλος σημείωσε στο 60’ το 2-1 κάνοντας την ανατροπή, με τον Κώστα Μπουρλόγλου στο 75’ να διαμορφώνει το 3-1. Ο Απόλλωνας όμως δεν «έπεσε» από αυτό το δεκάλεπτο και αντεπιτέθηκε μέχρι το τέλος. Στο 90’ κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κατσιλίδης για να αποκρούσει ο Λαπαδώνης στη μεγάλη του ευκαιρία, ενώ στις καθυστερήσεις ο Περτσινίδης έκανε το 3-2 με σουτ, αλλά μέχρι εκεί.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Δρακίδης (Σπάρταλης – Μολώνης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Λαπαδώνης, Σιδηράς, Χρυσικόπουλος (69’ Νεανίδης), Ρέβης, Κουτσομιχάλης, Πουτακίδης (70’ Μπουρλόγλου Κ.), Χριστοφορίδης, Παυλίδης, Κοτόπουλος, Δασκαλάκης (85’ Μίλκογλου), Τυριάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Ομέρογλου, Μολώνης, Καφφετζής, Αραβίδης, Ιωαννίδης (79’ Κωνσταντινίδης Σ.), Γεωργιάδης (64’ Κυριαζίδης), Περτσανίδης, Μπαζοΐδης (89’ Βουτσάς), Μαρκοσιάν Β., Κατσιλίδης, Καλλίδης.

* Η Διοίκηση του Άρη Πετεινού ευχαριστεί τον Ορφέα Ξάνθης και τον Μπάμπη Χατζημεστή για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου του ΑΟΞ.