Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Τσουμάνη: «Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος»

Συγκλονισμένος για τον θάνατο του γιου του είναι ο Λεωνίδας Τσουμάνης, ο οποίος δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον Νίκο Τσουμάνη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό ο άλλοτε αμυντικός του Πανθρακικού, της Ξάνθης και του Άρη, βρέθηκε να έχει στο λαιμό του διπλά tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι με το σκηνικό σύμφωνα με τους ειδικούς να δείχνει αυτοκτονία.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Νίκο Τσουμάνη, Λεωνίδας, είναι συγκλονισμένος, όπως αναφέρει στο protothema.gr, με τον θάνατο του γιου του, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή στη Θεσπρωτία.

Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον Νίκο Τσουμάνη να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ τόνισε ότι είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα μέρες.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν, ίσως δεν ξέρω τι να πω».