Ρόκα για Τσουμάνη «Είμαι σε κατάσταση σοκ, κρατήσαμε καλή φιλική σχέση μετά τον Πανθρακικό»

Tη σεζόν 2014-2015 ο Μάνουελ Ρόκα οδήγησε κατάφερε να διατηρήσει τον Πανθρακικό στη Super League. Ενας από τους παίκτες που είχε στο ρόστερ του ο 31χρονος Νίκος Τσουμάνης, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, δεν είχε την ανάλογη οικονομική απολαβή από το ποδόσφαιρο», έχουν πει άνθρωποι που τον γνώριζαν.

Ο Ισπανός κόουτς, μέσω του Gazzetta, δηλώνει ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ δεν μπορεί να ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που τους χάρισε η παραμονή της ομάδας της Θράκης στην κορυφαία κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είναι μια μαύρη μέρα για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, έδινε ό,τι είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τη συνεργασία μας στον Πανθρακικό κρατήσαμε πολύ καλή φιλική σχέση. Μιλούσαμε πάντα και όποτε ήμουν προπονητής σε κάποια ομάδα τον έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δουλέψω ξανά μαζί του. Είμαι σε κατάσταση σοκ γιατί ακόμη θυμάμαι τη χαρά που ζήσαμε όταν σωθήκαμε με τον Πανθρακικό».

Για το αν του είχε πει ποτέ κάτι που τον απασχολεί, απάντησε: «Όχι, μιλούσαμε μόνο για το ποδόσφαιρο. Πίναμε καφέ και τα λέγαμε χαλαρά. Κάποια στιγμή ήμουν προπονητής στον Ηρακλή κι ο Νίκος έπαιζε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τότε τα λέγαμε πιο συχνά, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα να τον απασχολεί κάτι».