Super League: Με γκολ Ιωαννίδη η πεντάρα του Παναθηναϊκού εις βάρος του Βόλου στη Λεωφόρο

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με το επιβλητικό 5-1 του Βόλου στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε συγκεντρωμένα στο ματς και κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Αρχικά στο 3′ ο Καρλίτος πίεσε τον αντίπαλο γκολκίπερ, έκλεψε τη μπάλα, και πλάσαρε για το 1-0.

Με τη σέντρα και το ανέβασμα του Φερράρι από τα αριστερά ο Κώτσιρας τον έκοψε ο Χατζηγιοβάνης πήρε τη μπάλα, έκανε τη σέντρα προς τον Ιωαννίδη ο οποίος εκμεταλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Βόλου και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έγραψε άμεσα το 2-0 μόλις στο 4′.

Ο χορός των τερμάτων συνείστηκε με τον Καρλίτος να έχει κέφια και το έδειξε τόσο με την ασίστ προς τον Χατζηγιοβάνη για το 3-0 του Παναθηναϊκού στο 33′ της αναμέτρησης.

Στο 44′ όταν έφυγε στην αντεπίθεση, κέρδισε το πέναλτι από τον Φερράρι με τον Βιτάλ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να διαμορφώνει το 4-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει το τρίποντο από την ανάπαυλα.

Ο Γκουλέν μείωσε με κεφαλιά στο 58′ σε 4-1, αλλά ο Παναθηναϊκός που κρατούσε με ευκολία το υπέρ του σκορ και με καλή κυκλοφορία πέτυχε ένα ακόμη γκολ, για το 5-1 όταν ο Καρλίτος μετά την ασίστ του Βέλεθ στο 69′ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1, με τους «πράσινους» αν ανεβαίνουν στους 6 βαθμούς και τους Θεσσαλούς να παραμένουν στους 9.