Super League: Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τρίπολη που «αγχώνει» κι άλλο τον Ράσταβατς

Χωρίς να αφήσει οποιοδήποτε περιθώριο για κάτι διαφορετικό, ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό στις αποσκεύες του από την Τρίπολη, επικρατώντας με 0-2 του Αστέρα για την 4η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν από την αρχή του αγώνα τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι, μετατρέποντας την -θεωρητικά- επικινδύνη έξοδο στο «Θεοδ. Κολοκοτρώνης» σε ένα εύκολο απόγευμα.

Μόλις στο 7′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Καμαρά είδε τον Μασούρα, αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τικίνιο και ο Βραζιλιάνος νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1, σημειώνοντας το τρίτο του φετινό γκολ σε δύο συνεχόμενους αγώνες.

Ο Αστέρας προσωρινά έφτασε στην ισοφάριση καθώς στο 14′ ο Ρεγκίς έκανε μπαλιά στην περιοχή των «ερυθρόλευκων», ο Βατσλίκ απέκρουσε και ο Σίτο με κεφαλιά σκόραρε. Ο Ισπανος μεσοεπιθετικός ωστόσο, με την βοήθεια του VAR, καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το υπέρ τους αποτέλεσμα με τη σημείωση ενός ακόμη τέρματος στο 23′, με το τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου στη σέντρα-σουτ του Αγκιμπού.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, ύστερα από την βαριά ήττα του Βόλου στη Λεωφόρο, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε χαμήλα στη βαθμολογία μόλις στους δύο βαθμούς· ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η ομάδα του Σέρβου πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει ακόμη σκοράρει με το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών.