Super League: MVP o Πασχαλάκης και χαμόγελα Λουτσέσκου για τη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Τρίπολη

Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού επικράτησε με 0-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Μετά από το διπλό του ΠΑΣ στην Τούμπα που στιγματίστηκε από το μεγάλο λάθος του Ζίβκοβιτς στο 0-1 του Κόντε, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την τύχη να έχει έναν εξαιρετικό Πασχαλάκη που με εξαιρετικές επεμβάσεις χάρισε ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο 24΄οι Αρκάδες «πλήρωσαν» ακριβά την απερισκεψία του Κανελλόπουλου, ο οποίος πάτησε τον Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή ενώ η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του. Ο Μανούχος εξέτασε τη φάση στο VAR και κατόπιν υπέδειξε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο Βιεϊρίνια, στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Παπαδόπουλου για το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, γιορτάζοντας με γκολ την 250η συμμετοχή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μαχητικοί μέχρι τέλους οι Αρκάδες του Ράσταβατς, κατέγραψαν με τον συνήθη ύποπτο, Μπαράλες, ακόμη και δοκάρι στο 90′, αλλά δεν απέφυγαν εν τέλει την ήττα καθώς πέρα από την τύχη τους, είδαν και έναν Πασχαλάκη να σημειώνει τη μία επέμβαση πίσω από την άλλη.

Ο ΠΑΟΚ μετά τους δύο πρώτους αγώνες έχει 3 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στον έναν πόντο με την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό.