Handball Premier: Με πέντε γκολ του Αραμπατζή η ΑΕΚ στην πρεμιέρα διέλυσε την Σαλαμίνα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που συνέτριψε με 42-17 την Γ.Σ Σαλαμίνας στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.

Από το πρώτο πεντάλεπτο ο «δικέφαλος» δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας, με το σκορ να φτάνει στο 9-2, στο 10’. Οι παίκτες του Δ. Δημητρούλια χωρίς να πιεστούν, πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 20-9 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό τους πιέζοντας ακόμη περισσότερο στην άμυνα, με το σκορ στο 40’ να φτάνει το 26-12 και το υπόλοιπο του αγώνα να αποτελεί τυπική διαδικασία.

H διαφορά έφτασε στο +18 στο 50’ της αναμέτρησης (32-14) και στο +20 στο 53’ (35-15), για να φτάσει στην μέγιστη διαφορά της στο φινάλε του αγώνα (42-17).

Πρώτος σκόρερ της Ένωσης ήταν ο Κεδέρης με 6 γκολ. Πέντε τέρματα πέτυχε ο διεθνής εξτρέμ από την Αλεξανδρούπολη Βαγγέλης Αραμπατζής.

Τον ίδιο αριθμό γκολ πέτυχε και ο Ισπανός Νάτσο Πλάθα που επέστρεψε σήμερα στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Πλάθα ψηφίστηκε και ως MVP «Ελληνική Εταιρεία Γρανιτών» του αγώνα της 1ης αγωνιστικής.