Super League: Στραβοπάτημα στην πρεμιέρα για Μάντζιο που κόλλησε στο μηδέν με τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης»

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με τρίποντο το πρωτάθλημα ο Άρης του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Άκη Μάντζιου, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης» στο τελευταίο ματς της πρεμιέρας της Super League.

Η ομάδα του Μάντζιου χτυπούσε το κεφάλι της πάνω στην συμπαγή άμυνα του ΟΦΗ, βασίστηκε περισσότερο στο πείσμα του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος στο 33’ δεν ήταν εύστοχος με σουτ εκτός περιοχής και λιγότερο στις συνεργασίες.

Η ποιότητα του Νέιρα μέσα από περίτεχνες ενέργειες ήταν ίσως το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να κρατήσει από το δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους όπου ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε στην πρώτη αλλαγή λόγω τραυματισμού του Μαρινάκη. Βλέποντας την ομάδα του να είναι αργή σε σκέψη και εκτέλεση, κυρίως όμως ουδόλως απειλητική, ο Μάντζιος απέσυρε τον ανέτοιμο Μπρούνο Γκάμα προσδοκώντας να πάρει ταχύτητα και προσωπικές φάσεις από τον Χουάν Ιτούρμπε.

Ο Άρης έψαξε απελπισμένα να βρει το γκολ αλλά με ανορθόδοξο τρόπο καθώς πιο δημιουργικός ήταν ο Φαμπιάνο με τις κάθετες πάσες του από την πίσω ζώνη παρά η μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μάντζιος ενίσχυσε την επιθετική γραμμή του με τον Δημήτρη Μάνου στο πλευρό του Αμπουμπακάρ Καμαρά, είχαν προηγήθηκαν οι αλλαγές του ΟΦΗ με την απόσυρση του Νέιρα. Στο 83’ ο Επασί έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Ντιαγέ. Στο 89’ ο Άρης στην κόντρα επίθεση αλλά στην προσπάθειά του να δώσει την μπάλα στον Καμαρά, ο Μάνος πάτησε την μπάλα κι έτσι δεν δημιουργήθηκε φάση για τον Άρη.