ΕΠΣ Θράκης: Την παρέα του 2009 ξαναβρήκε στην Γρατινή ο Άκης Κεχαγιάς

Την παλιοπαρέα του 2009 που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων με την ΕΠΣ Θράκης θέλει να ενώσει ο Κώστας Γεμενετζής στην Δόξα Γρατινής και εν μέρη το έχει καταφέρει.

Έτσι το νέο απόκτημα της Δόξας Γρατινής είναι ο διόσκουρος του Δημήτρη Ανδρίκου που αποκτήθηκε πρόσφατα, ο αμυντικός Άκης Κεχαγιάς.

Ο 28χρονος στόπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μεσσούνης με τους οποίες απέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ενώ συνέχισε στην ακαδημία του ΑΟΞ. Κατόπιν μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές στα Οικονομικά κατακτώντας το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Κομοτηνής και διαιτητή Σάκη Λάπατα, αγωνιζόμενος στην Αναγέννηση Επανομής, στον Ατρόμητο Τριαδίου του Εβρίτη Ηλία Σαλαμανή και στην ΑΕΝ Κρήνης.

Με το πέρας το σπουδών στα Οικονομικά επέστρεψε στην Κομοτηνή, όπου δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση ζύμης Κεχαγιά, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Κόσμιο. Φέτος ο Κώστας Γεμενετζής τον ήθελε πολύ για την άμυνα με τον Κεχαγιά να ξανασμίγει με τους Βασιλακάκη, Ανδρίκου και Μορφακίδη (στην φώτο πρώτος από αριστερά) .