Ο διάδοχος του Κανωτίδη στην Αριδαία έπαιξε στην Αίγειρο και τελείωσε το ΔΠΘ

Τον διάδοχο του πρώην μπακ του Πανθρακικού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19 βρήκε ο Αλμωπός Αριδαίας και αυτός όμως έχει σχέση με την Ροδόπη.

Πρόκειται Δημήτρη Βοτάρη απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρωην παίκτη του Αστέρα Αιγέιρου στην Δ’ Εθνική για μια σεζόν. Ο 36χρονος πια Βοτάρης αν και μια τετραετία στην Κομοτηνή, αγωνίστηκε μόνο νια σεζόν στην Ροδόπη, αφού πηγαινοερχόταν αγωνιζόμενος στην Νάουσα και στην Κρυα Βρύση.

Η ανακοίνωση του Αλμωπού: Νέος προπονητής της ομάδας μας Κ19 είναι ο Βοτάρης Δημήτριος ο οποίος είναι απόφοιτος ΑΕΙ στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Κατηγορίας από Γ.Γ.Α. – UEFA D – UEFA B. Επίσης έχει εργαστεί ως υπεύθυνος και προπονητής στην ακαδημία της Κρύας Βρύσης, ως βοηθός προπονητή στην Αναγέννηση Γιαννιτσών καθώς και προπονητής στην μικτή ΠΕΛΛΑΣ.

Ο Δημήτριος Βοτάρης γεννήθηκε στην Βέροια το 1985, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γ.Γ. Αθλητισμού. 
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με κύριο στοιχείο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στα επιμορφωτικά σεμινάρια του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά. 
Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σαν μέσος κ έπαιξε μεταξύ άλλων στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, ΦΑΣ Νάουσα, Αλμωπό Αριδαίας και Εδεσσαϊκό. 
Την περίοδο 2009-2012 ήταν προπονητής στην Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας. Από το 2014 ήταν προπονητής και υπεύθυνος στην Ακαδημία του Απόλλων Κρύας Βρύσης και συγχρόνως προπονητής στο μεγαλύτερο τμήμα της Ακαδημίας (Ποντιακή Νεολαία) όπου κατάφερε να κερδίσει 2 ανόδους και να ανεβεί στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας. 
Από την σεζόν 2018-2019 είναι και μέλος του προπονητικού τιμ της Μεικτής Πέλλας».