Θερμές ευχές από όλη την Θράκη για την εκλογή του νέου προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου

Tην ανάγκη να συγχαρούν τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο ένιωσαν οι περισσότεροι σύλλογοι αλλά και ο ΣΔΚ Θράκης, μετά την εκλογή του που διαδέχεται τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που φέρνει την πολυπόθητη νέα σελίδα στο ελληνικό μπάσκετ.

Μαζί του εκλέχθηκαν στο ΔΣ τόσο ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννης Πεταλωτής, που πήραν 197 και 178 ψήφους αντίστοιχα.

Οι ανακοινώσεις:

«Το ΔΣ της Ασπίδας Ξάνθης συγχαίρει θερμά τον κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του στην θέση του προέδρου της ΕΟΚ.
Ευχή όλων μας να προοδεύσει το άθλημα που αγαπάμε και να υπάρξει έμπρακτη στήριξη στα ερασιτεχνικά σωματεία που αποτελούν τους στυλοβάτες και αντιμετωπίζουν εδώ και πολλά χρόνια πολλά προοβλήματα.
Να μην παραλείψουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Ξανθιώτη πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κ. Νίκο Νικολόπουλο και τον πρόεδρο του ΓΑΣ Κομοτηνή κ. Ιωάννη Πεταλωτή για την μεγάλη τους επιτυχία να εκλεγούν στο νέο ΔΣ της ΕΟΚ.
Καλή και εποικοδομητική θητεία!
»

«Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιο αλλά και σε όλη την ομάδα του dwsepasa για την εκλογή τους!
Τους ευχόμαστε σιδεροκέφαλοι στα νέα τους καθήκοντα!Επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους συμβούλους που κατάφεραν να εκλεγούν!
Είμαστε όμως ιδιαίτερα περίφανοι γιατί ο πρόεδρός μας κ. Πεταλωτής κατάφερε να εκλεγεί στο πλευρό του κ. Λιόλιου σύμβουλος της ομοσπονδίας πράγμα πολύ σημαντικό για την Θράκη, αλλά και την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας!Καλή θητεία πρόεδρε!»

«Ο Άτλας Κομοτηνής συγχαίρει τον Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Ευχόμαστε στον νέο επικεφαλής της ομοσπονδίας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Μία νέα εποχή ξεκινά για το ελληνικό μπάσκετ και το πρώτο ζητούμενο είναι να υπάρξει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ για το καλό και την ανάκαμψη του αθλήματος στη χώρα μας, ένα σπορ που έχει χαρίσει άπειρες στιγμές υπερηφάνειας σε όλους τους Έλληνες.Νιώθουμε δε την ανάγκη να συγχαρούμε για την εκλογή του Νίκου Νικολόπουλου, προέδρου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και του Γιάννη Πεταλωτή, προέδρου του συμπολίτη ΓΑΣ στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας με την ευχή να έρθει η πρόοδος στο μπάσκετ της Θράκης».

«Κύριε Πρόεδρε,
Συγχαίρουμε εσάς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή σας κατά τις αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που καλείστε να υπηρετήσετε.
Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ θα είναι αρωγός προκειμένου η Ελληνική Καλαθοσφαίριση να κατέχει την θέση που της αρμόζει στην Ελληνική κοινωνία και στον παγκόσμιο χάρτη του αθλήματος.Καλή δύναμη και υγεία σε όλους σας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ
»

«Σύσσωμο το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον κ.Ευάγγελο Λιόλιο για την πανηγυρική εκλογή του ως πρόεδρο της ΕΟΚ και εύχεται στον πρόεδρο και στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας καλή σταδιοδρομία και με την προσπάθεια όλων να έρθει η πολυπόθητη αναγέννηση του ελληνικού μπάσκετ.
Ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για εμάς αποτελεί το γεγονός της εκλογής ως πρώτο σε ψήφους του εφόρου του τμήματος μας κ.Γεώργιου Πασσιά στην εξελεγκτική επιτροπή της ΕΟΚ.Πενίδης ΝικόλαοςΥπεύθυνος γυναικείου τμήματος μπάσκετ ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης»

Ο ΑΟ Λεύκιππος συγχαίρει τον Ευάγγελο Λιόλιο για την εκλογή του ως πρόεδρο της ΕΟΚ καθώς και τους Νίκο Νικολόπουλο και Γιάννη Πεταλωτή για την εκλογή του ως συμβούλων της Ομοσπονδίας!

«Ευχόμαστε δύναμη, υγεία και υπομονή για την ευόδωση των οραμάτων όλων όσων ασχολούνται με το μπάσκετ!»