«Δεν αρέσκομαι σε υποσχέσεις, δεσμεύομαι ότι θα δώσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε» δηλώνει ο Γιάννης Πεταλωτής

Τις πρώτες του δηλώσεις με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια μετά την εκλογή του στο νεο ΔΣ της ΕΟΚ με τα παράταξη του νέου προέδρου Βαγγέλη Λιόλιου έκανε ο πρόεδρος τυ ΓΑΣ Κομοτηνή, Γιάννης Πεταλωτής.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

«Το σημαντικό πρώτο βήμα έγινε..
Η ανάδειξη του Βαγγέλη Λιόλιου ως προέδρου της ΕΟΚ με την πλήρη αυτοδυναμία των 13 μελών της παράταξης dwsepasa, σε σύνολο 17 του νέου ΔΣ, δεν είναι λόγος για θριαμβολογίες και μεγάλα λόγια..αλλά βήμα ευθύνης για το άλμα που χρειάζεται το Μπάσκετ στη χώρα μας και διεθνώς..Βήμα Ευθύνης και Αποφασιστικότητας για να έχουμε το Μπάσκετ που αξίζουμε! Ολόθερμα ευχαριστώ τους ανθρώπους της μεγάλης αθλητικής μας οικογένειας που εμπιστεύτηκαν τον Επικεφαλής της παράταξης μας, εμένα, αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης μας για μέλη του Δ/Σ!
Συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν να εκλέγουν αλλά και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν για τον αγώνα τους! Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του αθλητικού πνεύματος..δεν αρέσκομαι σε υποσχέσεις, δεσμεύομαι όμως ότι η Παράταξή μας και εγώ προσωπικά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε, συναδελφικά, με σύμπνοια και κοινό Όραμα, για να πάμε επιτέλους μπροστά.
Ξεκινάμε και «Δίνουμε Πάσα»..παίζουμε μαζί, για το ΜΠΑΣΚΕΤ που όλοι θέλουμε..
»