Super League: Με δύο ασίστ Μάνταλου σούπερ τριάρα της ΑΕΚ στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ, με τον Μάνταλο να «σερβίρει» δύο γκολ και τους… νέους να σκοράρουν.

Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε και μάλιστα από στατική φάση. Συγκεκριμένα στο 7′ ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ στο πίσω δοκάρι και ο Λε Ταλέκ που είχε ξεμαρκαριστεί με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Χουτεσιώτη ανοίγοντας νωρίς το σκορ για την Ένωση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μιλόγεβιτς προχώρησε σε δυο αλλαγές με τον Τσούμπερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του μπαίνοντας στη θέση του Τάνκοβιτς και τον Σιμάνσκι να αντικαθιστά τον Γαλανόπουλο. Μάλιστα ο Ελβετός χαφ-εξτρέμ έδειξε ορεξάτος από τα πρώτα του λεπτά μέσα στο γήπεδο δοκιμάζοντας το πόδι του εκτός περιοχής, με την ΑΕΚ να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε στο 62′ όταν ο Τσούμπερ πέρασε την κάθετη στον Αραούχο, ο Μύγας τον ανέτρεψε εντός περιοχής και ο Άμραμπατ που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστόχησε γράφοντας το 2-0.

Ο Τσούμπερ ήταν αυτός που έκλεβε την παράσταση με τις ωραίες του ενέργειες. Στο 64′ για λίγο δεν βρήκε την μπάλα για να χριστεί σκόρερ, αλλά δύο λεπτά το έκανε, πανηγυρίζοντας στο ντεμπούτο του το πρώτο του τέρμα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αρχικά έπειτα από δική του κάθετη ο Αραούχο είδε τον Χουτεσιώτη να τον σταματά. Στην εξέλιξη της φάσης, μετά το κόρνερ, ο Μάνταλος έστρωσε στον Τσούμπερ, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.