ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του εμβλήματος του νέου συλλόγου μπάσκετ της Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του εμβλήματος του Άτλαντα Κομοτηνής, που εδώ και κάποιες μέρες αποτελεί τη 5η ομάδα μπάσκετ στο Νομό Ροδόπης.

Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε και η αντίστοιχη επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, που μπορεί να την κανείς με ένα κλικ εδώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό στις προηγούμενες αναρτήσεις, την πρώτη σεζόν ο νέος σύλλογος δεν θα συμμετέχει στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά θα λειτουργήσουν κανονικά οι ακαδημίες, στις οποίες θα δωθεί μεγάλη βαρύτητα.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του νέου συλλόγου:

«Και εγένετο … Άτλας Κομοτηνής BC
Ένα μοναδικό μπασκετικό «ταξίδι» ξεκινά στην Κομοτηνή…
Ο Άτλας Κομοτηνής, η νέα ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, είναι έτοιμος να σηκώσει το μέλλον του μπάσκετ της Ροδόπης! Πρόκειται για μία νέα υγιή προσπάθεια που βάση έχει την παρουσία έμπειρων προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ταυτότητα προπονητή από τον ΣΕΠΚ Α΄ κατηγορίας και έχει ως στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την άρτια εκμάθηση του αθλήματος, την ψυχαγωγία και εξέλιξη των μικρών αθλητών με κίνητρο και γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη μας για το μπάσκετ. Στόχος μας είναι ο Άτλας να λειτουργήσει ως μια «κοιτίδα» ανάπτυξης του μπάσκετ στην πόλη και το νομό μέσα στα επόμενα χρόνια. Σύμμαχοι σε αυτήν την προσπάθεια είναι και τα μέλη του Τμήματος Βετεράνων, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας μας και έχουν ως στόχο να προβάλλουν μέσα από δράσεις την Κομοτηνή σε όλο το πανελλήνιο.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Άτλαντα Κομοτηνής θα δοθούν τις προσεχείς ημέρες».