Πήρε την ελευθέρας από το Άβατο και «έκλεισε» στον Πανθρακικό ο Χακάν Βελή Μεμέτ

Μια μεταγραφή την οποία έχει «κλείσει» εδώ και πολύ καιρό, αλλά πραγματοποιήθηκε με κάποια καθυστέρηση ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Ο Χακάν Βελή Μεμέτ μετά από σχεδόν τρία χρόνια επιστρέφει στο Πανθρακικό και θα προπονείται και πάλι υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαχαρίδη, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ενώ νωρίτερα συνεργάστηκαν σε Αγιους Θεόδωρους και στην Δόξα Προσκυνητών.

Ο 22χρονος (γεννήθηκε στις 23/10/1998) μέσος ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από τα τμήματα υποδομών του Πανθρακικού και μετέπειτα αγωνίστηκε σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, στην Δόξα Προσκυνητών (Γ’ Εθνική) επέστρεψε έπειτα στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό, ενώ τη σεζόν χρονιά 2018-2019 συνέχισε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, κατακτώντας το ντάμπλ της ΕΠΣ Θράκης.

Τελικά το καλόκαιρι του 2019 αποκτήθηκε από τον Άρη Αβάτου στον οποίο ξεχώρισε για 1,5 χρόνο, ενώ πέρσι λόγω διαφορών με τον προπονητή αποχώρησε από την ομάδα και ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση του Άρη Αβάτου. Αυτός πιθανώς και ήταν ο λόγος που καθυστέρησε να ανακοινωθεί και η μετακίνησή του στον Πανθρακικό, η οποία έχει κλείσει από καιρό, παρά την …. ανακοίνωση προ μηνός των πρασίνων ότι αναζητούν μέσω μάνατζερ αμυντικό χαφ.

Τον παίκτη διεκδικούσαν μέχριπροσφλατως και άλλες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, αλλά και ομάδες Γ’ Εθνικής, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από το εξωτερικό αφού ο Χακάν ψάχνεται επαγγελματικά και εκτός Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Ο Κομοτηναίος μέσος είναι γεννημένος το 1998, και πρόκειται για ένα παιδί που κυριολεκτικά μεγάλωσε μέσα στον Πανθρακικό αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και πλέον επιστρέφει για να βοηθήσει και να βοηθηθεί από την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Χακάν αγωνίστηκε επίσης στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, την Δόξα Προσκυνητών, τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης Αβάτου.

Καλωσορίζουμε τον Χακάν σπίτι του και του ευχόμαστε μια παραγωγική σεζόν με πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffcpanthrakikos%2Fposts%2F4453195778034614&show_text=true&width=500