Super League 2: Αποχαιρέτησε την Δράμα και συνεχίζει σε μη αντίπαλο της Δόξας και του ΑΟΞ ο Σαμπανίδης

Μετά από μια τριετία την Δόξα Δράμας αποχαιρέτησε με ανάρτησή του ο Ξανθιώτης φορ Νίκος Σαμπανίδης που θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στην Αττική και σε ιστορική ομάδα της Super League2.

O 22χρονος (γεννημένος στις 2/11/1998) ύψους 1.87 επιθετικός, στην τριετία του με την Δόξα Δράμας στην δεύτερη κατηγορία είχε 4 γκολ σε 42 συμμετοχές (φέτος στην καλύτερη σεζόν του είχε 2 τέρματα σε 23 συμμετοχές και 1112′), ενώ ήταν και ο πρώτος σκόρερ στα Κ19 της Ξάνθης με 14 γκολ σε 50 αγώνες. Είναι διεθνής 10 φορές με τα κλιμάκια Κ20, Κ19 και Κ17 της Εθνικής Ελλάδας.

H ανάρτηση του Νίκου Σαμπανίδη: Με αυτή την όμορφη στιγμή με την ομάδα της Δοξας, κλείνει ένας όμορφος κύκλος με εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιάννη Μπύρο που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ τα τελευταία 3 χρόνια με τα χρώματα της Δόξας !! Ήρθα «παιδί» και φεύγω «άντρας», μεγάλωσα ποδοσφαιρικά στον σύλλογο και είναι τιμή μου που φόρεσα τα χρώματα της Δοξας Δράμας. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Δόξας που πάντα ήταν εκεί για το καλό της ομάδας.
Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για το νέο πρωτάθλημα.
Καλή συνέχεια σε όλους. Σας ευχαριστώ.