Αίσθηση από την παρουσία στο φιλικό Ορφέας – Νέστος του Τζέιμι Μονρόι και του τεχνικού επιτελείου του στον ΑΟΞ

Πολύ θετική αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του προπονητή του ΑΟΞ Τζέιμι Μονρόι και των συνεργατών του στο φιλικό του Ορφέα Ξάνθης με τον Νέστο Χρυσούπολης, ευθύς αφότου γύρισε η ομάδα της Ξάνθης από την Βουλγαρία όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Είναι η δεύτερη φορά που άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων του ΑΟΞ βρίσκονται σε αγωνα του Ορφέα Ξάνθης, αφού ο νέος προπονητής μαζί με Στολτίδη, Γκλαβίνη και Τσαλίκη παρακολούθησε στις 10 Ιουλίου το τελευταίο επίσημο ματς της περσινης σεζόν του Ορφέα με το Καναλάκι, που σήμανε και την άνοδο (τουλάχιστον με βάση την βαθμολογική κατάταξη) της ομάδας της Ξάνθης στην SL2.

Αυτή τη φορά ωστόσο ο Μονρόι εμφανίστηκε με όλο το επιτελείο του. Στο πλευρό του είχε τον βοηθό του Τοντολ Σαμβαδόρ, ο οποίος με ένα λάπτοπ κρατούσε σημειώσεις. Παρών και ο αναλυτής Ματέο Πέδρο, που τοποθέτησε απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε ο Μονρόι κάμερα και κατέγραψε όλον τον αγωνα. Στο πλευρό του κοουτς του και του βοηθού του, στον πάγκο των παρατηρητών αναμεσα σε αυτούς των ομάδων, βρέθηκε και ο Αλέκος Μαλαδένης, επίσης στενός συνεργάτης του Πορτογάλου ως προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η παρουσία Μονρόι είναι προφανές ότι δεν είχε σκοπό μόνο την… κατασκοπεία του Ορφέα Ξάνθης ενόψει του φιλικού αγωνα του προσεχούς Σαββάτου με την ομάδα του ΑΟΞ, που θα είναι το δεύτερο χρονικά φιλικό παιχνίδι της νέας ομάδας της ΠΑΕ Ξάνθη και το πρώτο στην Ξάνθη. Ολα δείχνουν ότι πρόθεση του νέου κόουτς είναι να παρακολουθεί τόσο τον Ορφέα όσο και τον Αρη Αβάτου και ενδεχομένως να εισηγείται στην διοίκηση την απόκτηση από διαμαντάκια που ενδεχομένως θα ανακαλύψει σε αυτές τις τοπικέες ομάδες, με τις οποίες είναι προφανές ότι υπάρχει πρόθεση συνεργασίας.

Οι φωτογραφίες είναι του (εορτάζοντα την Τετάρτη) Γιάννη Τσιλιγκιρίδη, που ήταν και ο πρώτος που γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ την παρουσία του τεχνικού επιτελείου του ΑΟΞ στο φιλικό του Ορφέα Ξάνθης με τον Νέστο Χρυσούπολης στο γήπεδο της Λευκόπετρας…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "AM"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι