Δεν θέλει «παρτενέρ» ο Μπίλης: «Είμαι 23 χρόνια στο χώρο σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι παίκτες και τι χρειαζόμαστε»

Συνεχίζει την προετοιμασία στα Τρίκαλα ο Λεωνίδας Μπίλης και όπως όλα δείχνουν θα είναι μόνος την επόμενη σεζόν στο τιμόνι του ΑΟΤ για τον Βόρειο Όμιλο της Super League 2.

O έμπειρος τεχνικός που έχει δουλέψει σε Πανθρακικό και Ξάνθη, ανακοινώθηκε εξ’ αρχής σαν πρώτος προπονητής, αλλά σε συνεργασία με τον Μαγκρόν, ο οποίος αν και ήρθε με πολλές προσδοκίες, αποτέλεσε παρελθόν στο άψε σβήσε από τους Θεσσαλούς.

Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η ομάδα των Τρικάλων θα κινηθεί για την αντικατάσταση του, ώστε να βρει νέο τεχνικό που μαζί με τον Μπίλη θα αποτελέσουν το δίδυμο στον πάγκο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 51χρονος κατά το ήμισυ Αλεξανδρουπολίτης και Κατερινιώτης προπονητής τα πάει μια χαρά στην προετοιμασία και είναι έτοιμος να αναλάβει μόνος του όλη τη ευθύνη, χωρίς συνεργάτη, κάτι που και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του στο goal-trikala:

«Είμαι 23 χρόνια στο χώρο σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορώ να καταλάβω τι θέλουν οι παίκτες και τι χρειαζόμαστε. Δεν μας επηρέασε η κατάληξη με τον Μαγκρόν. Όλο το κομμάτι της προπόνησης, εξάλλου, ήταν δικό μου από την αρχή. Περιμένω να δω αποφασιστικότητα και πάθος»

«Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, θα αναλύσουμε τα δεδομένα, θέλουμε προσθήκες σε ρόστερ και προπονητικό τιμ. Έχω κάνει αξιολόγηση του ρόστερ, θα επιλέξουμε ποιοι παίκτες είναι ικανοί να ανταποκριθούν στη Super League2».