Το αιχμηρό σχόλιο Χατζημεστή για τις εξελίξεις στον Ορφέα: «Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος»

Την ώρα που ο Μπάμπης Χατζημεστής πραγματοποιούσε την ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί ο χρηματοδότης που θα επιτρέψει να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόδου στην SL2, παρατηρήθηκε μια μικρή φυλλορροή στο ρόστερ της ομάδας.

Για κάποιους παίκτες η μεταγραφή ήταν κάτι σαν μονόδρομος αφού θα αλλάξουν και τόπο κατοικίας, με αποτέλεσμα να γίνεται όχι απλά εν γνώση αλλά και με την συγκατάθεση του ισχυρού άνδρα του Ορφέα. Φαίνεται όνως ότι υπάρχουν και διαφαινόμενες απρόσμενες αποχωρήσεις.

Την ίδια ώρα ως δια μαγείας την περίοδο της θερινής ραστώνης εξαφανίστηκαν και όλοι εκείνοι που πριν ένα μήνα πανηγύριζαν την άνοδο του Ορφέα στις επαγγελματικές κατηγορίες και διαρύγνυαν τα ιμάτιά τους για την άνοδο στην Super League 2.

Ισως για αυτό ο Χατζημεστής με ένα αιχμηρό σχόλιό του, που έχει προφανώς πολλούς αποδέκτες, δημοσίευσε την φωτογραφία της ομάδας από τα αποδυτήρια του Ορφέα, όπου κυριαρχεί το σύνθημα «Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος».

Την συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

Το βλέπετε αυτό πίσω στον κίτρινο τοίχο, το γνωστό μου σλόγκανακι που κάποτε πήγα να το σβήσω μα αυτό δεν ήθελε να το σβήσω, για αυτό και είναι έτσι θολό; Αλλος για Χίο τραβηξε και άλλος για Μητιλήνη! Τα υπόλοιπα καποια άλλη φορά που θα έχω έμπνευση…