Γ’ Εθνική: Σοκ στην Ελπίδα Σαπών! Αποχωρεί ο Νίκος Φούντας και συνεχίζει στον Άρη Αβάτου

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την Ροδόπη και ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της περιοχής απέκτησε ο Άρης Αβάτου.

Πρόκειται για τον εκ των αρχηγών της Ελπίδας Σαπών την τελευταία τριετία Νίκο Φούντα που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και βασικός πυλώνας των επιτυχιών της ομάδας της Ροδόπης.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος και η διοίκηση των Σαπών έκανε το σχεδιασμό πάνω στον 23χρονο χαφ, αφού οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά, αλλά η πρόταση του Αβάτου και το δέλεαρ της Γ’ Εθνικής, άλλαξαν τα δεδομένα και οι κιτρινόμαυροι και ο Κώστας Μπεδρελής προσθ’ετει ένα εργαλέιο στις τάξεις του.

Ο Λαμιώτης στην καταγωγή Φούντας, γεννήθηκε στις 3/8/1998 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Λαμίας και ακολούθησαν Ευρυτανικός και οι ακαδημίες της Λαμίας πριν περάσει φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Έτσι επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του ΤhrakisportS για ματιές του Χρήστου Γκράνα στην Κομοτηνή, αφού ήδη αποκτήθηκαν οι Συνοδινός, Κωσταρέλης.

Η ανακοίνωση του Αρη Αβάτου: Με καταγωγή από την Λαμία ο αμυντικός χαφ ΦΟΥΝΤΑΣ Νίκος, μετά από 3 πετυχημένες σεζόν με την ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ έρχεται να φορέσει τα χρώματα του συλλόγου μας. Νίκο καλωσόρισες κ σου ευχόμαστε να είσαι γερός κ να έχεις πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.