Γ’ Εθνική: Δυναμικές κινήσεις στην Θράκη του Χρήστου Γκράνα για την αγωνιστική ενίσχυση του Άρη Αβάτου

Σε «φουλ» ρυθμούς εργάζεται στην διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου ο νέος γενικός αρχηγός του Άρη Αβάτου, Χρήστος Γκράνας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakisportS, ο πρώην διαιτητής -επιπέδου Super League- ο οποίος αναλάβε καθήκοντα γενικού αρχηγού στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου έχει ήδη πιάσει δουλειά, ξεκινώντας από την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος.

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, έχει αρχίσει κάποιες πρώτες επαφές (τηλεφωνικές κατά βάση) με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά σε γειτονικούς νομούς, αφού διετέλεσε διαιτητής σε ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης και εκτιμά πως με τις κατάλληλες ποιοτικές κινήσεις θα διαμορφωθεί ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ που θα είναι πανέτοιμο με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Αρης Αβάτου εξάλλου είναι μια ομάδα που έχει νεαρούς παίκτες και από την Ροδόπη και είναι δεδομένο πως και τη φετινή σεζόν το νεανικό στοιχείο θα είναι η πλειοψηφία στο ρόστερ της ομάδας, κάτι που καταδεικνύει και από τις πρώτες πρόσθηκες όπου αποκτήθηκαν παίκτες έως 23 ετών από την περιοχή της Ξάνθης και της Ροδόπης, με τελευταία χρονικά τη σπουδαία μεταγραφή του Σιμάρ Χασάνογλου από τον ΑΟΞ.