Champions League: Εκτός συνέχειας ο Ολυμπιακός του «Τόρο», αποκλείστηκε από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία

Εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός του Ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Τοροσίδη, αφού αποκλέιστηκε τα πέναλτι από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν στο Ραζγκράντ με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στο Φάληρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31′ μετά από ωραία σέντρα του Μασούρα και εξαιρετικό τελείωμα στην κίνηση του Εμβιλά.

Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση στις αρχές του β’ μέρου, αφού ισοφάρισαν στο 49′ με το αυτογκόλ του Σεμέδο και πήραν το προβάδισμα στο 57′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σωτηρίου.

Οι Πειραιώτες αντέδρασαν και με την σειρά τους ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 68′, που κέρδισε ο ίδιος.

Στο 86′ ο Μπα είδε την δεύτερη κίτρνη κάρτα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τον Ολυμπιακό να αμύνεται στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά να καταφέρνει να κρατήσει το ισόπαλο σκορ και να οδηγεί το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ουσιαστικά… κατέρρευσε, με τους Βούγαρους να προηγούνται με 3-0 μετά τις άστοχες εκτελέσεις των Βαλμπουενά και Χασάν και παρά το εύστοχο χτύπημα του Λαλά, να πέρνουν την πρόκριση με 4-1 και συνολικό σκορ 6-3.

Ο Ολυμπιακός πλέον θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League, όπου θα διεκδικήσει την έισοδό του στους ομίλους κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.