Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και 27 παίκτες η αποστολή της Ξάνθης για Πράβετς

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας το Πράβτες της Βουλγαρίας, συμπεριλαμβανομένων και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, Ρασίντ και Μονρόζ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Παρασκευή 29 Ioυλίου, έχοντας ως απρόοπτο τον τραυματισμό του Δημητριάδη που θα μείνει εκτός, ενώ η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Η ενημέρωση της ομάδας:

«Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε την Πέμπτη ο ΑΟ Ξάνθης που θα αναχωρήσει για το Pravets της Βουλγαρίας την Παρασκευή.

Η ξανθιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε τις δύο πρώτες εβδομάδες προπονήσεων με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον νεαρό αριστερό μπακ Φίλιππο Δημητριάδη να τραυματίζεται και να μένει εκτός από την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί όμως, που θα βρίσκονται και οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας Στίβεν Τζόσεφ Μόνροουζ και Ραχίντ Αΐτ Ατμάν.

Ο Τζέιμι Μόνροϊ και οι συνεργάτες του θα μπουν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας με τους  παρακάτω 27 ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Γιακουμής, Ηλιόπουλος οι τερματοφύλακες, Ουνγιαλίδης, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Φαζός, Κομνος και Δεληγιαννίδης οι αμυντικοί. Θυμιάνης, Αλή, Τσιλιγγίρης, Δόρης, Δημητριάδης Τ., Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Κρητικός, Τσέλιος, Πλατέλλας, Ραχίντ, Μόνχε, Τζαφάρι και Μόνροουζ οι μέσοι / μεσοεπιθετικοί και οι επιθετικοί Διαμαντόπουλος, Κοτόπουλος και Άνταμ.

Η πρώτη προπόνηση στο Riu Pravets θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας».