Ο Ορφέας «τελείωσε» τους Αμανατίδη και Κόντο από τον πάγκο του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Το τελευταίο τους παιχνίδι στον πάγκο του Ποσειδώνα έμελλε να είναι αυτό με τον Ορφέα Ξάνθης για τους Γιώργο Αμανατιδη και Βαγγέλη Κόντο, καθώς ύστερα από μία τριετία αποχώρησαν από την ομάδα της Μηχανιώνας.

Παρά το γεγονός πως κατέκτησαν την 1η θέση στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, το ισόπαλο 1-1 με τον Ορφέα Ξάνθης στη Μηχανιώνα αποδείχθηκε καταδικαστικό ώστε ο Ποσειδώνας να καταλάβει το δεύτερο εισήτηριο ανόδου στην SL2 από τον Βόρειο Όμιλο των μπαράζ ανόδου (που κατέληξε τελικά στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή).

Παράλληλα όμως αποτέλεσε και το «κύκνειο άσμα» του προπονητικού διδυμού, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας τους από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Αξίζει να σημειωθεί πως Αματανίδης και Κοντός τη νέα σεζόν θα αναλάβουν τον πάγκο του Μακεδονικού.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας:

«Μετά από μια τριετία γεμάτη κατά το πλείστον χαρές και επιτυχίες. 2 πρωταθλήματα, 1 δεύτερη θέση και έναν τελικό κυπέλου ΕΠΣΜ, η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιωνας και το προπονητικό δίδυμο Γιώργος Αμανατιδης και Βαγγέλης Κόντος έλυσαν από κοινού την μεταξύ τους συνεργασία.

Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα ζήσαμε παρέα, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους και ευχή όλων να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν.

Για την ομάδα μας ξημερώνει μια καινούργια ημέρα και βρισκόμαστε σε αναζήτηση προπονητή για να χτίσουμε μια ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική για τα επόμενα χρόνια.»