Επεισόδιο Ουάρντα με Λουτσέσκου, αποχώρηση του Αιγύπτιου και έκτακτη σύσκεψη με Καρυπίδη για το μέλλον του

Επεισόδιο είχαμε κατά την πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Άπελντορν με πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα, το μέλλον του οποίου στον δικέφαλο του Βορρά είναι μάλλον αβέβαιο.

Σε φάση του προγράμματος όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμαζε επιλογές για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενάλλασσε Ουάρντα και Λάμπρου, έχοντας μια μέσα τον έναν και μια τον άλλον.

Ο Ουάρντα, προφανώς επειδή δεν ήταν στους βασικούς, κάποια στιγμή της προπόνησης κλότσησε δυνατά την μπάλα κι έπειτα πέταξε ένα μπουκάλι.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Ραζβάν Λουτσέσκου απευθυνόμενος στον Αιγύπτιο του είπε: «Μπορείς να αποχωρήσεις, δεν σε χρειάζομαι» και τότε ο Ουάρντα έφυγε για τα αποδυτήρια και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.

Ακολούθησε σύσκεψη του πρωην προπονητή της Ξάνθης και νυν του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου με τον γενικό αρχηγό και υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρυπίδη, επίσης πρώην παίκτη της Ξάνθης.

Ο τρόπος που αντέδρασε ο Ουάρντα δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει πρόωρα στην έξοδο σε ότι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα, ο Ουάρντα απουσίασε από την απογευματινη προπόνηση.

Οπως μεταφέρουν οι απεσταλμένοι των μέσων της Θεσσαλονίκης, όπως ο Γιώργος Ζαΐρης στο MetroSport, «στην παρούσα φάση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά με την απομάκρυνση του Ουάρντα να μην φαντάζει μακρινό ενδεχόμενο».