Super League 2: Επέστρεψε στην αγαπημένη του Λάρισα ο Θανάσης Παπαγεωργίου

Στην ιδιαιτερή πατρίδα του, τη Λάρισα και για λογαριασμό της ΑΕΛ επέστρεψε ο πρώην δεξιός μπακ του Πανθρακικού και της Ξάνθης Θανάσης Παπαγεωργίου.

Παρά το γεγονός πως συζητήσεις υπήρχαν και πιο πίσω χρονικά (όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), όπως αποδείχθηκε εν τέλει αυτή ήταν η κατάλληλη χρονική χρονική συγκυρία ώστε να συνεργαστούν ξανά. Ο 34χρονος λοιπόν, Λαρισαίος στην καταγωγή, επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του και τη ερχόμενη σεζόν θα αποτελεί αντίπαλος μίας εκ των δύο πρώην ομάδων του στη Θράκη, την Ξάνθη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή ενός ακόμη δικού της παιδιού στην προσπάθεια για Ελληνοποίηση και Λαρισοποίηση της ιστορικής μας ομάδας.

Παίκτης της ΑΕΛ είναι από σήμερα ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ξεκίνησε από την ΑΕΛ, όταν η ΑΕΛ ιδιοκτησίας Πηλαδάκη πτώχευσε, έχοντας 63 συμμετοχές, μεταγράφει στον Πανθρακικό με 59 συμμετοχές και όταν ο Πανθρακικός πτώχευσε και διαλύθηκε μεταγράφει στον Πανιώνιο με 67 συμμετοχές και την περσινή σεζόν ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Ιωνικού αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της άμυνας κάνοντας από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2021 έχοντας 20 συμμετοχές βοηθώντας τον Ιωνικό να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League 2.»