Συζητήσεις της ΑΕΛ με τον Παπαγεωργίου αλλά και… διάψευση της επιστροφής του στην Λάρισα

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει ότι κινείται για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και του Πανθρακικού Θανάση Παπαγεωργίου.

Αν και Λαρισαίος στην καταγωγή, συζήτησε μεν με τον Αλέξη Κούγια, αλλά ο τελευταίος μέσω ανακοίνωσης της ΑΕΛ διευκρινίζει ότι αφενός δεν τον θέλει ο νέος προπονητής της ομάδας, αφετέρου δεν θέλει και ο ίδιος να διαταράξει τις σχέσεις του με την ομάδα της Καλαμάτας, η οποία πρόσφατα τον άφησε ελεύθερο.

Η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρθηκε για τους ποδοσφαιριστές Melivilio και Παπαγεωργίου.
Ο Melivilio προτείνεται στην ΠΑΕ ΑΕΛ τα 3 τελευταία χρόνια, σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους, όμως παρά το ότι το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό για παίκτη από την Αργεντινή, κανείς από τους προπονητές μας δεν τον ενέκρινε.
Με τον Λαρισαίο Θανάση Παπαγεωργίου υπήρξε συζήτηση προ μηνός, αλλά αφενός ο νέος προπονητής μας κ. Τάτσης δεν τον ενέκρινε, θέλοντας έναν πιο επιθετικό μπακ έστω και σαν δεύτερη λύση, αφετέρου η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας δεν επιθυμούσαν και δεν επιθυμούν να διαταράξουν την σχέση τους με την ΠΑΕ Καλαμάτα, την οποία θεωρούμαι αδελφό σωματείο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ πραγματοποίησε δύο ακόμη μεταγραφές, οι παίκτες έχουν ανευρεθεί και θα είναι στην Λάρισα τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου».