Εμπειρίες στον Βόλο για πέντε μικρούς αντιπτεριστές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν και αποκόμισαν εμπειρίες στο Οπεν Εφήβων που διοργανώθηκε στον Βόλο το Σαββατοκύριακο.

Οι ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων που διεξήχθησαν ήταν U15, U17,U19 και o Εθνικός συμμετείχε με 5 αθλητές: την μικρότερη της παρέας Κωνσταντία Γιαντσελίδη στα U15 και τους Κωνσταντίνα Τσατσάκη, Κομηνό Καραθανάση Κομνηνό, Χρήστο Κολομπρατσίδη και Βασίλη Κολομπρατσίδη στην κατηγορία U17. 

«Ο στόχος της ομάδας μας λόγω των ηλικιών που συμετείχαν ήταν οι αγωνιστικές εμπειρίες, όμως τα αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας μας ήταν τα καλύτερα δυνατά», αναφέρει σε σχετική ενημέρωση η έφορος μπάντμιντον και αντιπρόεδρος του Εθνικού Βίκυ Κοϊνάκη.

Ο Κομνηνός Καραθανάσης μπήκε από τους 32 στις 8άδες στο μονό, στο διπλό με τον Ανδρέα Ιορδάνου του Δημοκριτείου και στο μεικτό με τη Κωνταντίνα Τσατσάκη. Οι Βασίλης και Χρήστος Κολομπρατσίδης δεν προκρίθηκαν από τη 16αδα στην 8άδα χάνοντας στο 3ο σετ στην παράταση 23-21, ενώ και στα μονά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η αγωνιστική εικόνα των αθλητών ήταν πολύ ικανοποιητική και ελπιδοφόρα».