Εθνική Ανδρών: Οι τρεις Θρακιώτικες κλήσεις για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη από τις 8 Ιουλίου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα βρεθούν οι διεθνείς αθλητές που επέλεξε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ενόψει του Πανευρωπαϊκού 2021.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στην Αλεξανδρούπολη, με την υποστήριξη του Δήμου στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας με την Ε.Ο.ΠΕ., ενώ παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον Αντιδήμαρχο Θοδωρή Βουρδόλη για την στήριξή τους στις Εθνικές ομάδες.

Όσον αφορά την Εθνική Ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στο όμιλο της Πολωνίας, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Πολωνία, την Ουκρανία, την Σερβία, την Πορτογαλία και το Βέλγιο, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάλεσε για την προετοιμασία και τρείς Θρακιώτες, τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, τον Σταύρο Κασαμπαλή αλλά και τον νεαρό, Δημήτρη Μούχλια.

Τέλος, την εθνική, ως τιμ μάνατζερ, θα ακολουθήσει και μια παλιά δόξα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και αγαπημένο παιδί της πόλης, ο Μάριος Γκιούρδας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του κάλεσαν τους παρακάτω αθλητές για την προετοιμασία:

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου, Θοδωρής Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος.
Πασαδόροι: Σταύρος Κασαμπαλής, Κώστας Στιβαχτής.
Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Φροίξος Κωτσάκης, Σπύρος Χανδρινός.
Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Μούχλιας.
Λίμπερο: Μενέλαος Κοκκινάκης, Δημήτρης Ζήσης.