Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα δυο νοκ άουτ παιχνίδια της Δευτέρας

Με δυο ακόμα παιχνίδια συνεχίζεται η φάση των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης που θα διαδεχθεί στον θρόνο την Πορτογαλία, η οποία το βράδυ της Κυριακής αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Οπως πριν από κάθε ημέρα αγωνιστικής δράσης, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών όπως καταγράφονται στο ThrakiSportS Euro Predictor Game. Αναλυτικά:

Κροατία – Ισπανία: Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης και το 61% εκτιμά ότι θα κερδίσει η ομάδα της Ισπανίας είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση. Πιο δημοφιλές σκορ είναι το 1-2. Το 25% εκτιμά ότι θα προκριθεί είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση η Κροατία. Τέλος το 14% εκτιμά οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, ότι δηλαδή δεν θα υπάρξει νικητής μετά από 120 λεπτά αγώνα.

Γαλλία – Ελβετία: Συντριπτικό το ποσοστό υπέρ των Γάλλων καθώς το 98% πιστεύει ότι θα κερδίσουν τον αγώνα και θα προκριθουν στην επόμενη φάση. Πιο δημοφιλές σκορ για την αναμέτρηση στην Αρένα Νασιονάλ του Βουκουρεστίου το 2-0 και ακολουθεί το 3-1 και το 2-1. Μόλις το 2% ποντάρει στην ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες, ότι δηλαδή η πρόκριση στα πέναλτι. Τέλος νίκη της Ελβετίας δεν προβλέπει ούτε ένας από τους συμμετέχοντες.