Αποκάλυψη Μασλαρινού: «Δυο μέρες μετά την 2η θέση της Εθνικής στην Ιαπωνία ο Σπανούλης ήρθε να προπονηθεί στην Ξάνθη»

Θέμα συζήτησης στα μπασκετικά στέκια της Ελλάδας είναι η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη, ένα σχεδόν μήνα πριν συμπληρώσει τα 39 του χρόνια, και ένας άνθρωπος που τον γνώρισε στην Ξάνθη έστω και εαν δεν συνεργάστηκε μαζί του με μια ανάρτησή του εξηγεί το λόγο που ο Λαρισαίος διεθνής κατάφερε να μπει στο Πάνθεον των μεγαλύτερων Ελλήνων, αλλά και Ευρωπαίων παικτών του αιώνα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μασλαρινό, τον πρώην γκαρντ των ΓΑΣ Κομοτηνή και Ξάνθης BF και συμπαίκτης με τον αδερφό του Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη, άλλοτε μπόμπερ της Ξάνθης και όχι μόνο.

Η ανάρτηση του Μασλαρινού:

2006..Η εθνική ομάδα κερδίζει τους Αμερικάνους και βγαίνει 2η στον κόσμο στην Σα’ι’τάμα στις 3 Σεπτεμβρίου.Στις 5 του μήνα η ομάδα της BF Ξάνθης στην Α2 έχει την τύχη να την επισκεφθεί ο Βασιλης Σπανούλης γιατί αγωνιζόταν ο αδερφός του Δημήτρης.Δύο μέρες μετά την τεράστια επιτυχία του μπαίνει στο γήπεδο να κανει προπόνηση απογευματινή δίωρη μαζί μας και ξεκινάει μια ώρα πριν και τελειώνει μια ώρα μετά. Αυτό γινεται και τις επόμενες δύο μέρες. Παράδειγμα για τα νέα παιδιά που το μεγαλύτερο ποσοστό τους φταίει κάτι άλλο..Μόνο τυχαία δεν είναι αυτά που κατάφερε αυτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αθλητής που λέγεται ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ.Εύχομαι να βρεθούν έστω κάποιοι ελάχιστοι αθλητές να μιμηθούν τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε το παιχνίδι.Τότε θα έχουμε μέλλον στο ελληνικό μπάσκετ!