Super League 2: Μόνο η ΠΑΕ Ξάνθη και άλλες τρεις ομάδες από το σύνολο των 32 πήραν άδεια από την ΕΠΟ για τη νέα σεζόν

Η Επιτροπή Αδειοδότησης, ολοκλήρωσε τον έλεγχο των φακέλων και των 32 ομάδων που αγωνίστηκαν φέτος στη δεύτερη και τρίτη την τάξει επαγγελματική διοργάνωση, χορηγώντας άδεια μόνο σε τέσσερις ομάδες.

Η μία από αυτές είναι η Ξάνθη ενώ επίσης έλαβαν άδεια και μάλιστα επιπέδου SL1 και οι ΠΑΕ Ιωνικός (που ανέβηκε) και Λεβαδειακός (που διεκδικούσε μαζί με την Ξάνθη την άνοδο). Επίσης άδεια για SL2 πήρε η Βέροια. Πέραν αυτών των τεσσάρων, ουδεμία άλλη.

Αναλυτικά όσα αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.
Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.
Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:
Απόλλων, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.
Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».