Με υπογραφή Ζαμπούκη ξηλώνονται οι τέσσερις ιστοί φωτισμού του «Φώτης Κοσμάς» και θα τοποθετηθούν νέοι με προβολείς LED

Σύμβαση ανάθεσης εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση ιστών και προβολέων στο γήπεδο ‘Φώτης Κοσμάς’» υπεγράφη πριν λίγες ημέρες από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τον ανάδοχο του έργου.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση 4 (τεσσάρων) υφιστάμενων τσιμεντοϊστών ηλεκτροφωτισμού στο χώρο του γηπέδου “Φώτης Κοσμάς”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημου Αλεξανδρούπολης, η αποξήλωσή τους κρίνεται αναγκαία, κυρίως για λόγους ασφαλείας, καθώς λόγω παλαιότητας έχουν υποστεί μεγάλη φθορά και παρατηρούνται σημάδια διάβρωσης και αποσάθρωσης.

Στους νέους αυτούς  ιστούς καθώς και στον ένα από τους δύο υπάρχοντες θα  εγκατασταθούν  προβολείς  LED  ισχύος 720W, ενώ ο κάθε ιστός θα φέρει βάση 3 (τριών) θέσεων συνολικού μήκους 1,80 μέτρων, για την τοποθέτηση αντίστοιχων προβολέων.

Πάντως στην ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που συνοδεύεται από φωτογραφιες από τις υπογραφές όπου αίσθηση προκαλεί και η παρουσία του ολυμπιονίκη του ακοντισμού και μέλους του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Κώστα Γκατσιούδη, δεν αναφέρεται πουθενά το κόστος αυτής της σύμβασης.